Principal » general » Etisalat Creează Căutarea Hărților Google pentru centrele sale de experiență

Etisalat Creează Căutarea Hărților Google pentru centrele sale de experiență

general : Etisalat Creează Căutarea Hărților Google pentru centrele sale de experiență

Lagos, Nigeria: 14 februarie 2013 : Pentru a facilita accesul la magazinele sale de retail, cea mai inovatoare companie de telecomunicații din Nigeria, Etisalat, a anunțat listarea Centrelor de Experiență din Nigeria pe Google Maps. Fiecare listă include numele Centrului de experiență, orele de programare și numerele de contact și are scopul de a oferi acces rapid și ușor clienților săi care doresc să găsească cel mai apropiat Centrul de Experiență Etisalat oriunde în Nigeria.

Chief Commercial Officer, Etisalat Nigeria Wael Ammar, a declarat că această dezvoltare se bazează pe necesitatea constantă de a oferi clienților Etisalat acces la produsele și serviciile superioare ale companiei. "Noi explorăm în mod continuu modalități inovatoare de îmbunătățire a experienței clienților noștri și ne străduim întotdeauna să facem viața mai ușoară pentru ei. Acest lucru ne-am demonstrat în mod clar prin diferitele servicii și produse inovatoare pe care le lansăm. Noi nu le oferim doar o rețea de calitate și servicii, suntem, de asemenea, preocupați de a le face convenabili pentru a ajunge la noi. Locația Google Maps ne ajută să ne conectăm mai rapid și mai rapid la clienții noștri și sperăm că acest lucru va întări legătura cu ei ", a spus el.

El a asigurat clienților companiei Etisalat disponibilitatea companiei de a le oferi cel mai bun serviciu de asistență pentru clienți oriunde în țară și le-a îndemnat să caute centrele de clienți apropiate acestora pe harta Google.

Etisalat Nigeria are în prezent peste 100 de centre de experiență răspândite în marile orașe din Nigeria.

Recomandat
Lasă Un Comentariu