Principal » general » Aplicații Symbian S60 esențiale pentru terțe părți

Aplicații Symbian S60 esențiale pentru terțe părți

general : Aplicații Symbian S60 esențiale pentru terțe părți

Aici este lista mea de aplicații care sunt absolut importante pe care le instalez pe orice dispozitiv s60 pe care îl cumpăr. Lucrul destul de interesant despre lista mea este că acesta conține aplicații absolut gratuite.

Aici este lista mea în nici o ordine particulară a importanței lor pentru mine, împreună cu comentariul meu cu privire la fiecare cerere.

1. Shozu: Shozu este o aplicație care vă permite să încărcați imagini și videoclipuri pe unele dintre cele mai populare site-uri de social networking cum ar fi Facebook și Flickr. Majoritatea fotografiilor mele pe Facebook au fost încărcate direct de pe telefonul meu folosind Shozu.

2. Slick: Slick este o aplicație de mesagerie instantanee (IM) care vă permite să păstrați legătura cu prietenii și familiile prin intermediul unor servicii de chat cunoscute precum Yahoo, Gtalk etc.

Aș vrea să spun că Yomi ma introdus recent la Slick și mi-a devenit aplicația preferată IM printre celelalte pe care le-am folosit.

3. Opera Mini : Opera Mini sa dovedit a fi o aplicație de browser indispensabilă pentru mine. Tehnologia sa de compresie, compatibilă cu ecranul și viteza bună de încărcare a paginilor fac parte din multele motive pentru care consider că Opera Mini trebuie să aibă aplicație pe telefoanele mele.

4. Readerul Bibliei : După cum sugerează și numele, această aplicație îmi permite să citesc Biblia pe telefonul meu. Frumusețea Readerului Biblic (de la OliveTree) este că pot fi instalate mai multe traduceri ale Bibliei. Aceasta este o altă aplicație care este indispensabilă pentru mine, deoarece nu mai am nici măcar o bible hard.

5. Fișier activ : Acesta este un manager de fișiere pe care îl folosesc ca alternativă la cel încorporat. De fapt, folosesc aproximativ trei dintre ele, dar aceasta este pe partea de sus a listei, pentru că are o caracteristică care permite utilizatorilor să păstreze lumina din spate a telefoanelor lor pe cât timp bateria durează. Aceasta este o caracteristică utilă atunci când trebuie să faceți o cantitate considerabilă de lectură pe telefon.

De asemenea, citiți: Cum să remediați erorile de restartare / ștergere sau de albastru LED pe BlackBerry 10

6. Captură de ecran : această aplicație captează capturi de ecran ale a ceea ce este afișat pe telefon. Toate capturile de ecran din recenziile noastre sunt produse utilizând această aplicație.

Acolo îl aveți, aplicații care fac ca telefoanele s60 să merite pentru mine . În cazul în care vă întrebați unde să obțineți aceste aplicații, vă recomandăm să efectuați o căutare Google a fiecăruia dintre ele. Ele sunt disponibile pe mai multe site-uri web.

Aveți vreo aplicație mobilă?

Recomandat
Lasă Un Comentariu