Principal » general » Dilema întreprinzătorului

Dilema întreprinzătorului

general : Dilema întreprinzătorului

Ce faceți atunci când ajungeți într-un punct în care trebuie să alegeți între idealurile dvs. (ceea ce vă place să faceți, cum vă place să faceți lucrurile etc.) și cererea populară? A face o alegere poate fi tasking. În timp ce v-ar plăcea să rămâneți la înălțime pentru dvs., cererea populară este un indicator al unui potențial imens venit și creștere pentru afacerea, produsul sau serviciul dvs. Pe de o parte, în timp ce generarea de venituri și profitul este esențială pentru orice afacere, este important să nu vă pierdeți (sau sufletul afacerii dvs.) vânturile și nisipurile cererii populare.

Este o dilemă pe care fiecare antreprenor se confruntă la mai mult de un moment dat. Modul în care vă ocupați de acest lucru depinde în întregime de dvs., dar cred că cea mai bună abordare este încercarea de a găsi un echilibru între cele două puncte. Unele gândiri inovatoare vă pot ajuta să mergeți prin coarda strânsă.

Și dacă luați o decizie și se întoarce, reveniți și încercați din nou. Nu vrei să știi câte decizii am luat, care au făcut rău. Dar eu sunt încă aici plin de ... Urmeaza-ti visele. Faceți-vă dilemele.

Recomandat
Lasă Un Comentariu