Principal » general » Bucurați-vă de confortul spălării folosind aplicația mobilă Forhey

Bucurați-vă de confortul spălării folosind aplicația mobilă Forhey

general : Bucurați-vă de confortul spălării folosind aplicația mobilă Forhey

Forhey este o aplicație mobilă dezvoltată de un tânăr Ghana cunoscut sub numele de Kell. Am putut să mă întâlnesc cu Kell și el mi-a pus prin aplicația mobilă Forhey. Trebuie să spun că am găsit-o impresionantă.

Dacă sunteți tipul de persoană care nu-i place să-și facă treburile sau este foarte ocupată cu multe lucruri, Forhey este aici pentru a vă ajuta. Aplicația a fost dezvoltată pentru a schimba modul în care oamenii își fac spălătoria și curățarea chimică în mediul înconjurător de astăzi din Ghana.

Forhey vă permite să instalați o spălare imediată de spălare / curățare în orice zi între orele 6:00 și 19:00. Acesta oferă un serviciu de preluare și livrare mobil la cerere. Odată ce plasați o comandă pentru această zi, vă așteptați ca rufele murdare să fie preluate din locația dvs. în mai puțin de 30 de minute. Pentru moment, aplicația funcționează numai în Ghana.

CUM FUNCTIONEAZA FORHEY
Aplicația este disponibilă în playstore pentru telefoane inteligente Android. După descărcare și instalare, faceți clic pe aplicație și prezintă un ecran de întâmpinare. Trebuie să vă înscrieți dacă nu aveți încă un cont cu ei. După ce v-ați înscris, vă conectați, configurați-vă contul și apoi puteți efectua o comandă. Mai jos sunt capturi de ecran și un videoclip care ar putea servi drept ghid pentru utilizarea aplicației pentru dvs.

Iată un videoclip:

Cred că aplicația este foarte potrivită pentru părinții rămași, pentru profesioniștii care lucrează în timp, precum și pentru studenți. De exemplu, de cele mai multe ori, elevii se suprasolicită cu munca școlară, astfel că rufele devin o povară suplimentară pentru ei. Utilizarea serviciilor de spălătorie obișnuite înseamnă că utilizatorii trebuie să treacă prin inconvenientele de a-și lua hainele murdare la rufe și spate.

De asemenea, citiți: această aplicație vă va ajuta să căutați și să comparați specificațiile telefonului

Ați folosit această aplicație sau orice altă aplicație similară de preluare / livrare a spălătorului? Care a fost experiența dvs.?

Vă recomandăm această aplicație tuturor celor care locuiesc în Ghana, ar trebui să faceți o încercare, nu veți regreta, vă oferă confort, așa că aruncați detergentul și ridicați telefonul. Forhey este aici pentru a vă oferi confort și mai puțin stres. Pentru mai multe informații, vizitați www.forhey.com.

Recomandat
Lasă Un Comentariu