Principal » general » Sfârșitul drumului pentru Nokia N9 - și MeeGo

Sfârșitul drumului pentru Nokia N9 - și MeeGo

general : Sfârșitul drumului pentru Nokia N9 - și MeeGo

În această săptămână, Nokia N9 a primit cea de-a treia actualizare, PR1.3, cu numărul versiunii v40.2012.21-3.001.19 (o dimensiune a fișierului de 204.8 MB). Pentru un produs care a rămas doar pe piață timp de 9 luni, este impresionant. Rapoartele actualizării sunt stralucitoare. Cu toate acestea, este trist faptul că această actualizare treia nu este doar ultima, se încheie saga N9 și MeeGo.


Directorul de aplicații, MeeGo la Nokia, Sotiris Makrygiannis, a scris ieri următoarele:

După 12 ani la #Nokia este timpul să-ți spun rămas bun. Ultima zi, dar am de gând să știu că am creat un telefon legendar # N9 și am încercat din greu.

Sunt de acord că tipii care au tras N9 au făcut o treabă uimitoare. Păcat că noul CEO Nokia pare a fi înclinat să omoare tot ceea ce este moștenirea companiei.

În tribut la N9, aici este corul uneia dintre vechile mele preferate din spate: sfârșitul drumului . Doar pentru ca tu stii, "End of the road" este un premiu Grammy, inregistrat in 1992 de celebrul Boyz II Men pentru label-ul Motown.

Deși am venit
La sfârșitul drumului
Încă nu pot să renunț
Este nenatural
Imi apartii
Iți aparțin.

Deși am venit
La sfârșitul drumului
Încă nu pot să renunț
Este nenatural
Imi apartii
Iți aparțin

Acest cor coronează sentimentele mele despre Nokia N9. Un dispozitiv minunat care a pătruns scurt pe nisipurile timpului - și a cărui moștenire va fi ținută de mult timp de către fanii săi.

De asemenea, citiți: Deal of the Week: Samsung Galaxy Ace 4 pentru N15, 300
Recomandat
Lasă Un Comentariu