Principal » general » Sfârșitul convergenței mobile?

Sfârșitul convergenței mobile?

general : Sfârșitul convergenței mobile?


Conceptul de convergență în mobilitate se axează pe un singur dispozitiv care se ocupă de fiecare sarcină solicitată de utilizator. La început, aveam PDA-uri și telefoane mobile. Apoi, pe măsură ce ideea de convergență a câștigat teren, caracteristicile PDA au început să fie încorporate în telefoane, iar smartphone-ul a fost în cele din urmă dat naștere.

De ani de zile, smartphone-ul a fost campionul convergenței. Dar acel concept nu pare să se fi întâlnit cu adopția în masă decât dacă și până când anumiți factori se vor schimba pe teren.

Să recunoaștem, utilizatorii de putere își împing smartphone-urile prea greu în aceste zile. Luați-mi situația - Nokia N8 are o conexiune 3G întotdeauna, ocupată de sincronizarea poștei mele, a contactelor și a calendarului prin Microsoft Exchange.

Contul meu Twitter, de asemenea, rămâne conectat tot timpul. Există yahoo Messenger atunci când am nevoie de el, și de navigarea pe Internet. De asemenea, mă bucur de muzică pe dispozitivul meu. În cele din urmă, există apeluri vocale și SMS-uri.

Puneți toate acestea împreună pe o placă touchscreen și, cu tehnologia actuală a acumulatorilor pe telefoane mobile, știi că este nebunie să mă aștept ca N8 să dureze o zi întreagă.

Din acest motiv, devin din ce în ce mai convins că vom ajunge în curând la sfârșitul convergenței. Cu un comprimat, aș fi capabil să mișc anumite sarcini de pe smartphone-ul meu, îmbunătățind astfel durata de viață a bateriei prin întinderi.

Aceasta a fost experiența mea în timp ce am avut Apple iPad. Muzica, întâlnirile, e-mailurile, rețelele sociale și navigarea pe Internet au fost mutate complet pe iPad, iar telefonul meu avea mai puțin de făcut.

Pe frontul telefonului, am avut un telefon foarte capabil, un SMS și o cameră superbă. Acest lucru a dus la baterii mai lungi pe telefon. Și mai puțin griji.

De asemenea, citiți: Tastatura Google este acum disponibilă în regiunea noastră!

Aceasta este combinația mea perfectă. Probabil aș adopta această combinație. Aceasta înseamnă că, atunci când alegeți un smartphone primar, voi fi mereu în căutarea următoarelor caracteristici:

  1. Calitate excelentă a apelurilor
  2. Bun funcționalitate SMS
  3. Camera de top

În privința alegerii unui comprimat, încă nu știu sigur. Vreau o tabletă cu radio 3G încorporată. Aș avea nevoie, de asemenea, de funcționalitatea hotspot, astfel încât să pot împărtăși accesul la internet cu netbook-ul meu când trebuie să folosesc acest lucru.

IPad 2 îți aduce aminte imediat, mai ales având în vedere performanța superbă a bateriei. Cu toate acestea, nu-mi place lipsa unei interfețe de telefon și SMS pe gama iPad (pentru încărcarea timpului de antenă și abonarea la planurile de date) - și vă rog să nu menționați jailbreaking pentru mine . Nu sunt interesat.

Dar chiar și unele dintre alternativele Android nu au aceste caracteristici prea. Este o junglă acolo și alegerea unei tablete devine o sarcină descurajantă.

Totuși, eu sunt doar în faza conceptuală a acestui plan. Voi trece peste acel pod când ajung acolo. Sau poate că s-ar ajunge la o nouă dezvoltare deosebită a bateriilor de telefoane mobile și va face ca acest articol să fie depășit .

Între timp, să auzim de la dvs.: dacă urmați să adoptați o strategie telefonică și comprimat, ce anume ar informa alegerile dvs.? Comentariile vă rog.

Recomandat
Lasă Un Comentariu