Principal » general » Sfârșitul Bibliei așa cum o știm?

Sfârșitul Bibliei așa cum o știm?

general : Sfârșitul Bibliei așa cum o știm?

Fiecare tranziție tehnologică vine cu avantaje și dezavantaje, în timp ce noua înlocuiește vechea. Același lucru este prezent ca și cum cărțile electronice continuă să câștige cota de piață din cărțile tipărite. Cu toate acestea, o carte foarte proeminentă care a făcut obiectul multor discursuri este cartea religioasă creștină, Biblia.

Deoarece telefonul mobil a intrat în viața noastră, preluând treptat aproape treptat aproape fiecare aspect al ființei noastre, a devenit o dependență pe care majoritatea oamenilor nu o poate face fără o perioadă semnificativă de timp. În acest context, susținătorii biblicilor digitali cred probabil că singura modalitate de a face Biblia în continuare relevantă în lumea noastră rapidă, tehnologică, este aceea de ao încorpora în noua dependență găsită - mobilă. De-a lungul timpului, termenul de dispozitiv mobil a ajuns să includă ereadere și tablete, ambii factori de formă având acum o gamă copleșitoare de Biblii disponibile și pentru ei.

Totuși, întrebarea rămâne, poate eBible-ul să înlocuiască Biblia imprimată în toate privințele? Mulți ar întreba, de asemenea, poate un exorcist să arunce demoni cu o Biblie digitală, așa cum o fac cu versiunea tipărită?

Faptul că majoritatea oamenilor continuă să se simtă inconfortabil, folosindu-și dispozitivele mobile pentru a-și citi biblia în biserică, probabil vorbește despre volume în ceea ce privește modul în care este încă privită, mai ales în Nigeria. Acesta a fost subiectul scrisului meu de aproape doi ani în urmă, pe care l-am numit în mod corespunzător "Ebook Readers - Tehnologia se întâlnește cu religia" în care am discutat despre această tendință.

L-am întrebat pe nevasta mea non-techie despre punctul ei de vedere asupra bibelui din biserică. Răspunsul ei: " Păi, atâta timp cât îți citești Biblia și nu verifici e-mailurile sau ceva ". Asta probabil aruncă o mică lumină asupra a ceea ce oamenii văd Biblia pe telefoanele din biserică cu suspiciune, mai ales cu apariția lui Blackberry.

De asemenea, citiți: magazinul Ovi depășește 7 milioane descărcări zilnice

Cu toate acestea, rămân convins că Biblia din piele pe fiecare raft de locuințe - cum ar fi înregistrări, casete video și ziare - ar putea fi în curând pusă în pericol, dacă nu dispărută. Avantajele copleșitoare pe care cărțile electronice, în general, le au asupra cărții tipărite vor asigura că eBible-ul rămâne foarte relevant pentru o perioadă lungă de timp.

Iată câteva:

  • Ebook cititorii vor permite cititorilor să ia mii de cărți electronice oriunde merg.
  • Mii de cărți electronice nu ocupă mai mult spațiu decât cititorul decât le stochează.
  • Ebook-urile costă de obicei mai puțin decât cărțile de hârtie.
  • Cititorii pot schimba cu ușurință de la un ebook la altul, cu foarte puțin efort.
  • Obținerea de cărți suplimentare necesită doar câteva apăsări de taste.
  • O nouă carte electronică este disponibilă imediat pentru citire.
  • Ebooks consumă mai puține resurse naturale, cum ar fi copaci, apă și petrol pentru transport.
  • Ebooks au un cost mai mic de producție

Care-i treaba ta?

Recomandat
Lasă Un Comentariu