Principal » general » Piețele emergente care plătesc de trei ori mai mult decât restul lumii pentru bandă largă

Piețele emergente care plătesc de trei ori mai mult decât restul lumii pentru bandă largă

general : Piețele emergente care plătesc de trei ori mai mult decât restul lumii pentru bandă largă

Consumatorii care trăiesc pe piețele emergente plătesc de până la de trei ori mai mult pentru bandă largă decât omologii lor maturi pe piață, potrivit lui Ovum.


Cercetările efectuate de analistul independent de telecomunicații în bandă largă pe 15 piețe emergente au arătat că consumatorii emergenți plătesc mult mai mult decât în ​​restul lumii, în ciuda faptului că au câștigat cele mai mici salarii.

Angel Dobardziev, un lider practicat de Ovum și autor al raportului privind stabilirea prețurilor în bandă largă în piețele emergente *, a declarat: "Costul benzii largi în unele țări emergente este de trei ori mai mare decât în ​​piețele mature, care, împreună cu salariile mici, un lux inaccesibil pentru toți, cu excepția unui mic grup în vârful piramidei socio-economice.

"Diferența izbitoare a prețurilor în bandă largă pe piețele mature și emergente înseamnă că există o diviziune uriașă în privința preluării serviciilor."

Tarifele tarifelor de bandă largă din Nigeria se numără printre cele mai scumpe dintre cele care au fost selectate de Ovum, costul anual al unor servicii fiind de peste 2.000 de dolari pe an, în ciuda faptului că țara are un PIB pe cap de locuitor scăzut la 1.170 de dolari.

Africa de Sud a avut cele mai ridicate prețuri de bandă largă pentru toate țările care au fost incluse în eșantion. Costul anual al unor servicii sa dovedit a fi mai mare de 5.000 USD, față de un PIB de 5.820 USD pe an.

Angel adaugă: "Cheia pentru creșterea accesibilității în bandă largă a piețelor emergente va fi o creștere a ofertei și a concurenței, care este în prezent modestă în majoritatea piețelor și inexistentă în afara zonelor urbane cheie.

"Cu toate acestea, multe piețe vor necesita eforturi concertate în materie de reglementare și politică pentru a spori concurența și oferta și pentru a aduce accesibilitatea la nivelul pieței de consum în masă. Încă nu este clar cât de repede se va întâmpla acest lucru ".

Citește și: Poveste scurtă: Cât de mult este telefonul tău?


DESPRE OVUM
Ovum oferă clienților o analiză independentă și obiectivă care le permite să ia decizii mai bune în afaceri și tehnologii. Cercetarea noastră se bazează pe peste 400.000 de interviuri pe an cu mediul de afaceri și tehnologie, telecomunicații și factorii de decizie din domeniul aprovizionării, oferind Ovum și clienților noștri o perspectivă neegalată nu numai în cerințele afacerii, ci și în tehnologia pe care trebuie să o sprijine organizațiile. Ovum face parte din grupul Datamonitor.

Recomandat
Lasă Un Comentariu