Principal » general » Trimiteți un e-mail pe telefon

Trimiteți un e-mail pe telefon

general : Trimiteți un e-mail pe telefon

Cele mai recente telefoane mobile mid-tier și cele actuale au built-in clienți de e-mail în meniul Messaging. Aceasta înseamnă că puteți să primiți, să gestionați și să răspundeți la e-mailurile de pe telefon. Avantajele includ accesul la poștă atunci când sunteți departe de desktop sau notebook. Puteți să declanșați întotdeauna un răspuns rapid și scurt și apoi urmați-l cu un răspuns detaliat mai târziu.

Configurare

1. Contul de e-mail pe care doriți să îl configurați pe telefon trebuie să fie POP3 sau IMAP (acesta din urmă este mai bun). Aceasta include Gmail, conturile de e-mail ale companiei și conturile de e-mail de la Yahoo (nu sunt gratuite).

2. Trebuie să aveți o rețea completă de internet pe linia dvs. prin GPRS, EDGE, 3G sau HSDPA. WAP internet nu va face. Luckilly, toate cele 4 rețele GSM oferă acum servicii de plată pe internet abonaților care plătesc în schimb.

3. Trebuie să cunoașteți serverele dvs. de poștă electronică, atât intrarea, cât și ieșirea . Acestea sunt de obicei în format: mail.domain.com, imap.domain.com, smtp.domain.com . Trebuie să fie două, deși în unele cazuri cele două pot fi la fel.

4. Numele dvs. de utilizator de e-mail (de obicei adresa de e-mail completă) și parola acestuia

Dacă aveți toate cele de mai sus, mergeți pur și simplu în meniul Setări de mesaje și introduceți-le în câmpurile respective. În timpul configurării, selectați IMAp ca tip de serviciu de poștă electronică. Dacă contul dvs. nu rulează IMAP, optați pentru POP3. Adresați-vă webmaster-ului sau membrilor echipei de asistență tehnică pentru ajutor dacă este necesar.

Unii clienți de corespondență oferă opțiunea de a seta regăsirea automată, astfel încât, la intervalele sau intervalele stabilite, telefonul se conectează la serverul dvs. de poștă electronică pentru a descărca e-mailuri noi.

Citiți, de asemenea: acum puteți redirecționa aplicații direct din Căutarea Google

Dați-mi voie să știu cum funcționează contul dvs. de e-mail pe telefon. Voi fi aici pentru a vă călăuzi prin pete dure dacă aveți probleme.

Recomandat
Lasă Un Comentariu