Principal » general » Trimiteți un e-mail pe telefonul Nokia N8

Trimiteți un e-mail pe telefonul Nokia N8

general : Trimiteți un e-mail pe telefonul Nokia N8

Locuiesc prin e-mail. Literalmente. Indiferent dacă este vorba despre responsabilitățile mele de la Alireta, aici la Mobility Nigeria sau în altă parte, depind extensiv pe e-mail pentru notificări și comunicări. Ca atare, pentru mine, pentru a lua orice smartphone ca dispozitiv principal conectat, trebuie să livreze pe frontul de e-mail.

În zilele de la Symbian 3rd Edition și 5th Edition, am continuat să difuzez probleme de e-mail, în special în ceea ce privește serviciile Gmail - IMAP de e-mail și sincronizarea contactelor și calendarului Vezi: Smartphone-uri blues: S60 și Gmail. Am avut unele dintre aceleasi probleme cu Nokia N900 bazat pe Maemo.

Noua aplicație de e-mail Symbian obține un marcaj de trecere
N8 acceptă mai multe protocoale, inclusiv Mail for Exchange, Gmail, Yahoo, Live, Hotmail și alte servicii POP3 și IMAP.

Am fost încântat să aflu că configurarea e-mailului pe N8 a fost netedă. Am avut sincronizarea contactelor mele Google și a calendarului prin configurarea unui cont Exchange în acest scop. Se sincronizează o dată pe zi pentru a păstra detaliile în buclă. Fixarea acestui lucru la o dată pe zi ajută la conservarea duratei de viață a bateriei.

*** Am citit un articol și comentariile lui de urmărire pe un site mobil populare și am dat impresia că Nokia N8 nu se ocupă de sincronizarea cu calendarul și contactele Google. Sincer, nu știu despre ce vorbesc. N8-ul meu sincronizează contactele și calendarele mele Google fără probleme, precum și cu aplicația Android X10 Mini Pro și, precum și cu iPhone 3GS care funcționează cu iOS.

Apoi am configurat un alt cont de e-mail doar pentru mailul meu personal bazat pe Google și l-am setat pe acesta să se sincronizeze la fiecare 15 minute. Primirea și trimiterea de e-mailuri funcționează foarte bine.

De asemenea, citiți: Visafone scade tariful de voce pe net la 1kobo pe secundă

HTML Email? Verifica.
În sfârșit, primim suport HTML prin e-mail de la Symbian. Aceasta înseamnă că veți putea să vedeți și să citiți e-mailuri formatate în format HTML trimise în toată gloria lor.

Fișiere atașate
Symbian a fost în mod tradițional bun cu manipularea atașamentelor, iar N8 nu rupe această tradiție. Atasamentele pot fi trimise usor si atunci cand sunt receptionate intr-un mesaj de intrare pot fi, de asemenea, direct sau salvate pe dispozitiv. Fie că este vorba despre un document Word, un fișier PDF sau un fișier de imagine, N8 se ocupă de atașamentele bune.

Alții
Există redirecționarea e-mailurilor. Puteți să vă reparați și o semnătură pentru e-mailurile dvs. de ieșire. Puteți marca mesajele ca citite / necitite, marcați, mutați în dosare și arătați articolele de poștă electronică pentru atenție ulterior.

Puteți seta informații detaliate despre regăsire - zilele săptămânii, orele din zi și frecvența. Există și serviciul PUSH, dacă îl doriți - și îmi primește e-mailurile mai repede decât PC-ul meu. De asemenea, puteți opta pentru trimiterea mesajelor de poștă electronică în întregime sau doar pentru anteturi.

Există, de asemenea, un widget utilitar de e-mail de bază pentru acces ușor la mesajele primite.

În toate, am găsit aplicația de e-mail intuitivă, iar îmbunătățirile în interfața de utilizator Symbian sunt aici, de asemenea. Se înregistrează, de asemenea, tranziții și efecte subtile (nu puternice) și acțiuni consecvente.

Interfața oferă funcționalități mai avansate într-un mod ușor de utilizat. De exemplu, apăsați și mențineți apăsat pentru a afișa un meniu drop-down (sau este pop-up?). De exemplu, dacă apăsați și țineți apăsat pe o legătură, veți obține opțiunile pentru a deschide linkul, a adăuga la marcaje sau pentru a copia adresa.

De asemenea, citiți: Nigeria telefoane Android cu Android Go obține caracteristici noi

Sunt mai multe acolo, dar rezumatul acestui lucru este că, pentru prima dată în câțiva ani, sunt cu adevărat mulțumit de e-mailul pe un dispozitiv Symbian.

Recomandat
Lasă Un Comentariu