Principal » general » E-mail și Exchange ActiveSync pe Samsung Jet

E-mail și Exchange ActiveSync pe Samsung Jet

general : E-mail și Exchange ActiveSync pe Samsung Jet

Clientul de e-mail de pe Samsung Jet este o piesă bună de lucru. Acesta acceptă conexiuni SSL / TLS, atașamente, arhivare după dosare și redirecționarea e-mailurilor. Acesta vă permite să blocați mesajele primite fie prin adresa, fie subiectul. De asemenea, puteți imprima un e-mail prin Bluetooth.

Cu ajutorul programului de vizualizare a documentelor încorporate, puteți citi (dar nu modifica) orice fișiere PDF, Word, Excel și PowerPoint care vă sunt trimise ca atașamente de e-mail.

Cu toate acestea, are limitări. Ea are o limită maximă de download de 5MB pe poștă, astfel încât orice e-mailuri mai mari decât cele care nu sunt preluate. Dar nu suntem doar nițipare? 5mb sună mult pentru majoritatea utilizatorilor.

Clientul de poștă electronică poate fi configurat pentru a prelua mesajele de poștă la intervale de 30 de minute, 1 oră, 3 ore, 6 ore, 12 ore sau zilnic. Dorim intervale mult mai mici, cum ar fi 5 și 10 minute sunt disponibile. Nu puteți seta anumite ore ale zilei când e-mailurile ar trebui verificate pe baza unor clienți de e-mail mai avansați.

În primele noastre impresii despre dispozitiv, am menționat că există o problemă generică pe care dispozitivele Samsung o au cu conexiunile Gmail IMAP. În timp ce POP3 funcționează bine cu Gmail, IMAP este doar mai elegant pentru noi.

Încă am vorbit despre această problemă IMAP Gmail (vedeți că ne place acest telefon, dar folosim extensiv Gmail IMAP!), Când am încercat aplicația Exchange ActiveSync inclusă.

Meniul Setări ActiveSync Exchange
Exchange ActiveSync este un serviciu de sincronizare a datelor care permite utilizatorilor de dispozitive mobile să acceseze e-mailurile, calendarul și contactele acestora și să păstreze accesul la aceste informații în timp ce sunt offline. Din fericire, Google Sync utilizează protocolul Microsoft® Exchange ActiveSync®.

De asemenea, citiți: Dragul meu HTC One X se întoarce cu ceva dramă

Am stabilit-o și, în câteva minute, am sincronizat nu numai corespondența, ci și agenda și agenda. Lucrul cu adevărat, foarte frumos aici este că Exchange ActiveSync are o opțiune PUSH (care, desigur, am activat imediat) și e-mailurile noastre au fost împinse în stilul Jet în timp real, Blackberry.

Schimbul de intrări ActiveSync Exchange cu un cont Gmail
Aplicația Exchange ActiveSync are, de asemenea, un widget care poate fi pus pe ecranul inițial al Jet-ului, astfel încât să aveți acces ușor la mesajele tale.

Widgetul Exchange ActiveSync pentru ecranul de start

Ei bine, ne-am oprit. Pentru serviciile noastre cele mai critice de e-mail, putem ignora în totalitate clientul de e-mail în întregime și vom folosi în schimb Exchange ActiveSync. Aceasta face ca toate neajunsurile din intervalele de recuperare ale clientului standard de e-mail să fie acoperite.

De exemplu, la compania noastră soră, Alireta, ne-am dezvoltat reputația de web gazdă web nigeriană respectată, rămânând mereu online (cel puțin un angajat este mereu online oricând), astfel încât să obținem asistență în timp real și notificări de server . Orice telefon - smartphone sau nu - care ne ajută să facem asta mai bine are un pat pe spate de la noi.

Samsung S8003 Jet seamănă din ce în ce mai mult cu un instrument de lucru complet, care necesită foarte puțin ajutor din partea unor aplicații terțe. În timp ce suntem siguri că nu este literalmente "mai deștept decât smartphone", așa cum Samsung o touts, acest gadget a redus diferența atât de mult încât suntem de acord că acest lucru ne face treaba pentru noi. Am fost utilizatori de smartphone de-a lungul vremurilor, așa că venim de la noi, asta spune ceva.

Actualizați 4 februarie 2010
Există o problemă enervantă cu implementarea de către Jet a IMAP în clientul de e-mail încorporat. În mod ideal, în IMAP, dacă o e-mail ajunge pe telefon și este citit, starea acelei e-mail-uri de pe server este schimbată automat în "Read".

Pe Jet, acest lucru nu funcționează în acest fel. Orice e-mailuri citite pe telefon rămân necitite pe server și trebuie să le marchezi manual "Citește" atunci când accesezi mesajele prin e-mail.

Ne întrebăm: care este motivul pentru IMAP atunci? Acest lucru este enervant, văzând că are ca rezultat acțiuni duplicate și este, în esență, o pierdere de timp pentru o persoană ocupată.

În curând: Știați că, în plus față de camera foto de 5 megapixeli, Jet are un editor de imagini foarte util și (da) editor video? Nu; nu glumim.

De asemenea, citiți: Iată ce trebuie să faceți atunci când experimentați bâlbâiul audio Bluetooth

Samsung Jet este, de asemenea, studioul tău media. Nu pleca!

Recomandat
Lasă Un Comentariu