Principal » general » E-mailurile atașate pe telefoanele inteligente fără un sistem de fișiere

E-mailurile atașate pe telefoanele inteligente fără un sistem de fișiere

general : E-mailurile atașate pe telefoanele inteligente fără un sistem de fișiere

Îmi zgâram capul în această dimineață pe Windows Phone 7. Este o platformă minunată, dar cu unele probleme, la fel ca orice altă platformă.

Unul din lipsurile sale este un sistem de fișiere. Sistemul de operare ascunde sistemul de fișiere de la utilizator, astfel încât să nu puteți gestiona fișierele așa cum vă place. Acest lucru este destul de mult modul în care funcțiile iOS prea.

O parte din scăderea acestei configurații constă în faptul că nu puteți să atașați atașamentele de e-mail pe calea ușoară convenabilă pe care o folosesc toți, după cum urmează:

1. Completați câmpurile de antet și tastați e-mailul
2. Selectați un buton sau un link pentru a adăuga atașamente
3. Adăugați atașamentele
4. Trimiteți

Deoarece sistemul de fișiere este ascuns, nu există opțiunea de a selecta un buton sau un link pentru a căuta un fișier pentru a fi atașat.

Pentru a trimite ceva ca atașament, trebuie să mergeți la aplicația implicită, să selectați acel element și să alegeți opțiunea de a trimite de acolo.

Fie că este vorba de imagini, clipuri video sau documente, așa funcționează.

Nu este o afacere mare; doar diferit. Doar în cazul în care vă întrebați cum să faceți acest lucru, acum știți.

PS: Acest aranjament are probleme, totuși. Dacă aveți nevoie să atașați mai multe fișiere de diferite tipuri, de exemplu, atât un document, cât și o imagine, la o corespondență de ieșire (care este adesea în cercurile de afaceri), nu sunt sigur că este posibil. Nu am găsit o cale să fac asta.

Dacă cineva știe, faceți zgomot în comentariile dvs. de mai jos.

Comentariile sunt binevenite.

Recomandat
Lasă Un Comentariu