Principal » general » EDGE pe Etisalat: Primele impresii

EDGE pe Etisalat: Primele impresii

general : EDGE pe Etisalat: Primele impresii

Dayo și am avut ocazia să jucăm puțin cu EDGE pe rețeaua Etisalat (da, Etisalat din nou, dar ce putem face?). Și, oh, am reușit în sfârșit să-mi iau numărul rezervat astăzi.

În primul rând, Dayo a avut o experiență bună de navigare cu rețeaua EDGE a companiei Etisalat la locul său. El a raportat că paginile s-au deschis rapid în general și în mod satisfăcător.

Cu toate acestea, la biroul de astăzi, unde am încercat amândoi serviciul EDGE, am fost dezamăgiți. Pur și simplu nu a reușit. Pagina de pornire a portalului Etisalat (precum și alte adrese URL mobile pe care le-am încercat) nu s-ar încărca complet.

Adică, ne uitam la tipul de performanță pe care ne-am aștepta de la CSD (Circuit Switched Data aka dial up) acum dispărut.

Am ajuns la concluzia că trebuie să fie o problemă de localizare. De altfel, oficialul Etisalat care gestionează răscumpărarea SIM / linie la centrul de răscumpărare din cartier a găsit conexiunea rețelei inutilizabilă. Sperăm că va fi repede în curând și apoi pot trece mai multe teste.

Recomandat
Lasă Un Comentariu