Principal » general » eBuddy XMS vine la Meego, Symbian, S40 și Windows Phone 7 în parteneriat Nokia

eBuddy XMS vine la Meego, Symbian, S40 și Windows Phone 7 în parteneriat Nokia

general : eBuddy XMS vine la Meego, Symbian, S40 și Windows Phone 7 în parteneriat Nokia


eBuddy a anunțat ca partener de mesagerie preferat pentru Nokia

Gigantul de mesagerie anunță 4 aplicații Nokia legate de XMS

AMSTERDAM, Olanda - 27 octombrie 2011 - eBuddy, cel mai important serviciu independent de servicii de mesagerie pe web și de telefonie mobilă din lume, a anunțat astăzi că va deveni un partener de mesagerie preferat pentru Nokia și va lansa 4 platforme Nokia legate de cea mai recentă soluție de mesagerie mobilă, eBuddy XMS, în lunile următoare.

eBuddy - care a atins recent 20 milioane de descărcări în Nokia Store - are scopul de a-și continua povestea de succes cu Nokia cu introducerea eBuddy XMS disponibilă pe dispozitivele Meego, S60, S40 și Windows Phone 7 și oferind acoperire în toate Platformele actuale și viitoare ale Nokia.

"Succesul și experiența eBuddy în domeniul mesageriei mobile au făcut acest parteneriat un pas natural pentru Nokia", a declarat Reno Marioni, director de dezvoltare a afacerilor, Global Partnerships Social, Nokia. "Suntem încântați de introducerea eBuddy XMS în platformele Nokia și așteptăm cu nerăbdare ca utilizatorii Nokia să se bucure de experiența de mesagerie fiabilă și bogată oferită de eBuddy XMS".

eBuddy este unul dintre cele mai de succes și populare servicii de mesagerie din lume, având peste 150 de milioane de descărcări unice ale aplicațiilor sale până în prezent. Cunoscut pentru soluțiile sale populare de mesaje instantanee (IM), eBuddy urmărește acum să facă eBuddy XMS, o soluție gratuită în timp real de mesagerie mobilă, la dispoziția publicului larg.

"Suntem încântați că eBuddy XMS este disponibil în curând tuturor utilizatorilor Nokia", a declarat Jan-Joost "JJ" Rueb, CEO și co-fondator al eBuddy. "Parteneriatul cu cel mai mare producător de telefoane din lume reflectă puterea propunerii eBuddy XMS, iar acum sprijinirea majorității pieței mobile ne permite să facem XMS noua normă în mesageria mobilă"

De asemenea, citiți: Studiu: Android 4.x este mai stabil decât iOS 7.1
Recomandat
Lasă Un Comentariu