Principal » general » cărțile electronice pe dispozitivele mobile promovează educația în Ghana

cărțile electronice pe dispozitivele mobile promovează educația în Ghana

general : cărțile electronice pe dispozitivele mobile promovează educația în Ghana

Abia săptămâna trecută am întrebat dacă nu este timpul ca autorii și scriitorii să scape broșurile pentru mobil ca mijloc de a vedea că lucrările lor sunt citite mai mult în lumea de astăzi. În această dimineață, am dat peste un interesant, dar de știri despre cum se întâmplă deja în Ghana alături, cu rezultate interesante.

Da! Revoluția este aici! Yayyyyy !!! "@Delalorm: Kindles face pentru lipsa de cărți în revistă de lectură din Ghana //t.co/L7A2NxUorK"

- Domnul tigvei (@ikhide) 15 decembrie 2013

Iată un extras dintr-un raport de știri al lui The Guardian:

"Cititorii electronici îi motivează într-adevăr pe studenți să citească", spune Kofi Sem Michael, în vârstă de 27 de ani, care a fost inspirat să învețe prin propria sa experiență la școală. "A făcut clasă interesantă. Toată lumea are propria lor carte, le putem da sarcini de lectură și le putem face. "Rezultatele inițiale ale proiectului de la Suhum arată rezultate concrete. În această școală și în alte școli din Ghana, Worldreader a descoperit viteze mai mari de citire cu o medie de cinci cuvinte pe minut în studenții care au cititorii electronici decât în ​​școlile de control, precum și o rată de 30% mai rapidă de înțelegere a ascultării.

Si altul:

"Kindles au schimbat modul în care învățăm", a declarat Patrick Kyere-Koranteng, 30 de ani, profesor de engleză la școală. "Și în clasă, dacă copiii nu știu un cuvânt, acum ei iau inițiativa să-l caute în dicționar în Kindle. Atitudinea față de învățarea pe care o dezvoltă va face diferența prin întreaga lor educație. "

Puteți citi mai multe despre această evoluție interesantă: Kindles face pentru lipsa de cărți în revoluția lectură a Ghanei

De asemenea, citiți: Cunoașteți HTML, CSS și JavaScript? Câștiga 1 milion de euro!
Recomandat
Lasă Un Comentariu