Principal » general » Easy Money Money mobil de la Etisalat

Easy Money Money mobil de la Etisalat

general : Easy Money Money mobil de la Etisalat

Etisalat Nigeria a lansat o soluție de plată cu bani mobili împreună cu un număr de bănci din țară. Băncile includ: Prima bancă, GTBank, Stanbic IBTC Bank și Zenith Bank. Serviciul este bazat pe SIM și este accesibil prin intermediul meniului SIM de pe telefonul dvs. mobil. Funcționează pe toate cartelele SIM Etisalat, iar clienții sunt obligați să se înregistreze la oricare dintre Scheme pentru a începe să utilizeze easywallet. Clienții nu sunt taxați din timpul lor de antenă pentru toate tranzacțiile din meniul SIM pentru bani mobili.

Clienții Etisalat care utilizează serviciul easywallet pot să plătească facturi, să plătească bunuri și servicii, să primească și să trimită bani prietenilor și familiei, să trimită și să primească bani în conturi bancare, să retragă numerar, să-și completeze propriul cont de emisie sau să completeze contul altora și gestionează conturile bancare.

Etisalat afirmă că EasyWallet este prima aplicație mobilă mobilă mobilă mobilă, sigură, oferită clienților cu aplicația easywallet instalată pe cartelele SIM. Această aplicație unică acceptă mai multe limbi - engleză, Hausa, Igbo și Yoruba și funcționează pe toate modelele și modelele de telefoane, smartphone-uri și chiar tablete. Easywallet este compatibil cu toate standardele din industrie, cum ar fi ISO-1 și garantează o protecție adecvată a informațiilor clienților în timp ce efectuează tranzacții financiare mobile în cadrul mai multor scheme Mobile Money.

Recomandat
Lasă Un Comentariu