Principal » general » Paștele câștigător al unui BlackBerry Bold Touch 9900 - Udegbunam Chukwudi

Paștele câștigător al unui BlackBerry Bold Touch 9900 - Udegbunam Chukwudi

general : Paștele câștigător al unui BlackBerry Bold Touch 9900 - Udegbunam Chukwudi

Am purtat câteva discuții interesante despre marca BlackBerry pentru o vreme. Articolul meu incendiar, Ce ai spus a fost greșit cu BlackBerry? a atras peste o sută de comentarii în aproximativ o săptămână că a fost online.

Ca urmare a acestui lucru, am pus un alt articol pentru a oferi utilizatorilor BlackBerry șansa de a ne spune despre experiențele lor cu marca.

Necunoscuți pentru noi, oamenii de la RIM PR din Lagos urmau cele două discuții. Ieri seara, am primit un telefon de la un funcționar acolo și am vorbit despre articole. Partea care vă va interesa este că am fost trimiși un nou brand BlackBerry Bold Touch 9900 pentru a oferi unui comentator norocos despre al doilea articol dedicat utilizatorilor BlackBerry.

Câștigătorul nostru norocos este Udegbunam Chukwudi, care utilizează în prezent un BlackBerry Curve 3G 9300. Puteți citi comentariile sale aici și aici.

Al doilea comentariu bun:

Asta mi-a spus că stau cu marca BlackBerry până când moartea ne face parte! Laugh out Loud.

Am deja plănuit să obțin un dispozitiv OS 7 în curând

Visul lui sa împlinit mai repede decât credea - și gratuit. Câinele BlackBerry de top este al lui!

Felicitări, Chukwudi. Trimiteți-vă adresa la mobilitate la mobil.com.ng, pentru a vă putea livra dispozitivul săptămânal viitoare.

NB: Mulțumim mulțumirilor celor de la RIM pentru cadou BlackBerry 9900!

Recomandat
Lasă Un Comentariu