Principal » general » DStvMobile este disponibil acum pe Glo

DStvMobile este disponibil acum pe Glo

general : DStvMobile este disponibil acum pe Glo

Datorită unui heads-up de la un jucător regulat de pe forum, suntem capabili să anunțăm că abonații Glo pot viziona acum DStv live pe telefoanele lor mobile, în timp ce compania lansează serviciul DStvMobile. Serviciul este disponibil pentru abonați cu receptoare DVB-H.

Glo oferă canale precum Africa Magic, Lumea Magică, Africa Magic Yoruba, Africa Magic Hausa, Canalul O, Orașul Sunetului, Cartoon Network, TBN, Super Sport 7, Super Sport 9, Super Sport Blitz și NTA Plus pe Nokia 5330, similar cu oferta MTN.

Conform unui raport de presă al revistei Marketing World, "DStvMOBILE de la Glo vine cu Nokia 5330, un pachet gratuit de Internet de mare viteză gratuit și abonament DStvMOBILE gratuit până la 31 martie 2011."

Serviciul este disponibil pentru început în 10 orașe din Nigeria, inclusiv Lagos, Ibadan, Benin, Asaba, Onitsha, Enugu, Aba, Port Harcourt, Abuja și Kaduna.

Până acum, MTN a fost singura rețea care oferă acest serviciu (a se vedea DStvMobile de la MTN). Acest lucru aduce la 2 (2) numărul de operatori de telefonie mobilă care oferă DStvMobile în rețelele lor.

Recomandat
Lasă Un Comentariu