Principal » general » Visul datelor nelimitate

Visul datelor nelimitate

general : Visul datelor nelimitate

Mulți oameni, inclusiv eu, încă așteaptă timpul în care vor fi oferite planuri de date nelimitate pentru operatorii de telefonie mobilă din Nigeria. Prin "date nelimitate", vreau să spun un plan care vă poate mânca fără probleme de viteză și fiabilitate.

Acest lucru din păcate nu pare că este posibil să ne uităm la factorii și tendințele menționate mai jos.

Costurile ridicate de funcționare, lipsa securității și provocările aferente sunt la nivelul operatorilor de rețea din Nigeria. Cei patru mari operatori din Nigeria au fost amendați recent de comisia Nigerian Communications pentru o calitate slabă a serviciilor. Aceasta, în opinia mea, este doar propagandă și nu abordează problemele reale pe teren.

Având în vedere lipsa unei surse publice stabile de energie electrică, operatorii de telefonie mobilă cheltuiesc miliarde de stații de bază Naira lunar de alimentare în întreaga țară. Apoi, există actele regulate de vandalism care apar, mărind și mai mult situația. Cine poartă greutatea acestor probleme? Abonații. Simplu.

Serviciile de internet 3G mobile au fost disponibile începând cu anul 2001, dar aici suntem în Nigeria în 2012, încă luptăm cu fiabilitate. Sigur că au existat îmbunătățiri, dar avem mult de parcurs.

Apoi, există faptul că pe scena globală, costul lățimii de bandă și creșterea cererii pe rețele produce o blocare a datelor pe planuri nelimitate de date.

În Statele Unite, unde viteza 4G se află deja în desfășurare, serviciile de date nelimitate încep să scadă. De exemplu, Verizon Wireless, cel mai mare furnizor de CDMA din țară, nu mai oferă date nelimitate. Aceeași tendință se poate observa în alte zone din întreaga lume.

De asemenea, citiți: Microsoft să achiziționeze unitatea de telefoane mobile Nokia?

Unii furnizori de servicii de internet din Nigeria, în special Lagos, au folosit serviciul de date nelimitat, dar au recurs și la reducerea acestuia. Exemple sunt Mobitel și, mai recent, Swift, care au încetat să ofere servicii nelimitate de date lunare.

Având în vedere că îmi termin lunar alocarea de date de 6 GB într-o chestiune de zile, vă puteți imagina că internetul nelimitat este ceva pe care voi continua să-l doresc.

Indiferent dacă vede sau nu lumina zilei, este o chestiune diferită.

Recomandat
Lasă Un Comentariu