Principal » general » Banda de memorie în jos cu telefoanele Alcatel - partea 1

Banda de memorie în jos cu telefoanele Alcatel - partea 1

general : Banda de memorie în jos cu telefoanele Alcatel - partea 1

Cati dintre noi ne amintim telefoanele mobile Alcatel? Ei bine, noi facem, și cu amintiri plăcute.

Unele dintre primele noastre telefoane mobile după ce tehnologia GSM a sosit pe aceste maluri au fost dispozitive mobile de către Alcatel. Din păcate, Alcatel nu mai face telefoane mobile, deși puteți găsi câteva modele care poartă încă acel brand. Dar acestea sunt acum produse și deservite de o altă companie, TCT Mobile Limited. Alcatel este acum Alcatel-Lucent și se află în rețele mobile și fixe și servicii conexe

Oricum, aici este scurta plimbare pe care o vedem cu Alcatel.

Anii de aur
În opinia noastră, perioada 2000-2002 era epoca de aur a lui Alcatel. Compania a produs telefoane cu aspect decent și binefăcătoare. În timp ce ei au uitat un număr de dispozitive low-end-mid-tier în gama lor, produsele au arătat bine, s-au simțit bine și au făcut treaba decent decent.

Înainte de a începe, trebuie să înțelegeți planul de numerotare al Alcatel: 3xx a fost low-end, 5xx mid-tier și 7xx top-tier. De exemplu, OT300 a fost low-end. Următorul set de low-end a fost numit OT311.

De asemenea, OT500 a fost mijlocie, iar următoarea generație de mijloc a fost OT512, urmată de OT526.

În clasa high-end, primul a venit OT700, urmat de OT715, apoi OT735. Sperăm că veți obține imaginea acum. Dacă nu, ce contează? Timpul său amoroase din trecut.

Amintiți-vă de seria OneTouch 300? Lista completă: 300, 301, 302, 303. Acestea erau dispozitive cu aspect de distracție și în culori funky. Dar nu au arătat rău deloc.

Seria Alcatel OT300

Următorul pe scară a fost OT311, un tip puțin la îndemână, cu unul dintre cele mai bune browsere WAP (v1.1) ale zilei. A fost anunțat în 2001 și avea un afișaj monocrom cu portocaliu. De asemenea, acesta nu include doar SMS, ci EMS. Cine își amintește de EMS? Ei bine, Yomi face. De asemenea, deținea un OT311 (al patrulea dispozitiv GSM) și a petrecut nopți lungi de navigare prin intermediul CSD (Circuit Switched Data) aka GSM dial-up. Potrivit lui, browser-ul lui 311 a fost o bucurie de folosit atunci. Nu a fost că atunci când WAP navigarea a fost N50 pe minut? Sheesh. De ce se gândea?

Seria Alcatel OT311

Mergând la scară de clasă, ajungem la OT 500. Anunțat în 2000, când antenele externe erau încă vogă, acest telefon clasic pentru bomboane avea o antenă plină de umflături, care părea pe partea superioară - și părea bine. OT500 nu avea nici un browser WAP, dar gemeni, OT501 a făcut WAP peste CSD.

Seria Alcatel OT500

Niciunul dintre noi nu ne-a dat mâna pe seria OT500, dar unii dintre noi au făcut cumpărături pe fereastră foarte mult atunci, dorind să putem veni cu fondurile pentru a cumpăra unul. Ah, dacă doar dorințele erau cai ... De notat este și faptul că Alcatel OT502 a fost primul dispozitiv GPRS al Alcatel. Bine ați venit în lumea conectivității de internet mobil.

Seria Alcatel OT511

Mai era și seria OT511, cu care nu aveam prea multe interacțiuni, dar din nou era un dispozitiv cu aspect frumos și bine construit. Și de această dată a dispărut antena externă stubby.

De asemenea, citiți: Acest antreprenor crede că Infinix Hot 2 este special

Încă nu am trecut prin asta. Încă mai avem OT526, OT 700, OT715 și OT735 pentru a merge - în a doua parte a acestei serii, adică.

Recomandat
Lasă Un Comentariu