Principal » general » Nu aveți Android Market pe fila dvs. Galaxy?

Nu aveți Android Market pe fila dvs. Galaxy?

general : Nu aveți Android Market pe fila dvs. Galaxy?

Când am primit Samsung Galaxy Tab, una dintre primele dezamăgiri pe care le-am avut a fost că versiunea pe care am cumpărat-o nu avea Android Market pre-instalat.

Adevărul este spus, în momentul în care am aflat că nu avea Android Market, am vrut să-l întorc imediat la dealer. Ceea ce a făcut mai rău a fost că, a doua zi după cumpărare, m-am întâlnit cu Asistentul Managerului Samsung. Văzând dispozitivul cu mine, l-am entuziasmat și a întrebat imediat dacă am vizitat deja Android Market. Aveți nevoie să vedeți aspectul dezamăgirii pe fața lui când i-am spus că dispozitivul meu nu avea pre-instalat piața. Mi-a spus că am cumpărat o versiune a Tabului care nu era destinată pieței nigeriene.

Căutați o soluție
Folosind un dispozitiv Android care nu avea Android Market ma făcut să mă simt ca și cum aș fi lipsit pe o lume a posibilităților. Deci "am decis să nu renunț niciodată", ci să meargă totul în căutarea unei soluții - deși una legală. Am găsit o soluție și am crezut că ar fi frumos să ofer aceste informații, deoarece este posibil să existe unii care sunt în această poziție chiar acum.

Iată ce am făcut

1. În aplicația telefon, am introdus următoarele, * # 272 * numărul IMEI meu #

2. Am fost prezentată o listă de opțiuni de cod de vânzare, apoi am selectat codul de vânzări XSG.

3. După ce ați selectat XSG, am dat clic pe Instalați

4. Tab-ul a făcut o repornire și resetare, care a durat aproximativ 2 minute.

5. Când tab-ul a revenit, viola! Acolo a fost - app Android Market instalat.

De asemenea, citiți: Video: Xiaomi Mi Notă VS Asus Zenfone 2 4GB RAM

Sper ca cineva să găsească acest sfat util. Dacă aveți vreun alt dispozitiv Android fără a fi preinstalat pe piață, vă recomandăm să încercați și sfatul de mai sus pentru a vedea dacă funcționează și reveniți la noi. Renunțare: acțiunile dvs. sunt la propriul dvs. risc.

Recomandat
Lasă Un Comentariu