Principal » general » Nu face nimic distractiv pe telefon

Nu face nimic distractiv pe telefon

general : Nu face nimic distractiv pe telefon

Serios, nu faci nimic distractiv pe telefon este numărul zece mod de a face bateria telefonului mobil să dureze mai mult, potrivit unei coloane în ediția de astăzi a Punch .

Iată detaliile complete din articol:

Dacă vă distrați pe telefon, durata de viață a bateriei va scădea dramatic. Accesul la internet, jocurile, navigarea prin GPS și captarea fotografiilor sau a videoclipurilor nu sunt lucruri de făcut în timp ce vă aflați în mijlocul nicăieri, fără încărcător. Faceți acest lucru atunci când există o garanție pentru sursa de încărcare.

Facem jocuri și capturați fotografii și videoclipuri, dar de când accesarea web-ului și navigarea prin GPS devin clasificate strict ca fiind distractiv?

Ce se întâmplă dacă sunteți în mijlocul nicăieri și soțul dvs. cheamă la o urgență medicală care necesită fonduri urgente - și trebuie să utilizați browserul web mobil pentru a efectua un transfer online? Ar fi clasificat ca distractiv?

Ne putem gândi la o serie de alte utilizări grave pe care cineva ar putea avea nevoie de navigarea pe Internet atunci când nu sunt în mijlocul nicăieri, fără un încărcător.

În ceea ce privește GPS-ul, s-ar putea crede că scopul principal al GPS-ului este navigarea, mai ales atunci când vă aflați în mijlocul nicăieri .

Credem că acest număr de zece puncte ar trebui să citească: " Nu faceți nimic necesar în telefon ". Suna mai bine.

Sau suntem noi?

Recomandat
Lasă Un Comentariu