Principal » general » Dispozitivul BlackBerry Torch gestionează mai bine fișierele media decât un iPod Touch?

Dispozitivul BlackBerry Torch gestionează mai bine fișierele media decât un iPod Touch?

general : Dispozitivul BlackBerry Torch gestionează mai bine fișierele media decât un iPod Touch?

BlackBerry Torch 9800 este cel mai bun dispozitiv BlackBerry de până acum, când vine vorba de redarea fișierelor media precum clipuri video și melodii audio. Motivul este simplu; are un ecran mai mare, o camera mai buna comparativ cu alte dispozitive Blackberry Devices pana in prezent, iar recorderul inregistreaza video la 30fps cu autofocalizare continua.

În acest post voi împărtăși cât de bun de un media player o lanternă Blackberry este ca merge merge la cap cu un Apple iPod Touch. Compară cu un iPod Touch pentru că eu însumi dețin unul, iar playerul de muzică și video pe un iPod Touch este aproape același în comparație cu un iPhone.

Am testat atât BlackBerry Torch, cât și iPod Touch pentru music player, video player și recorder de voce.

Music Player

Blackberry Torch are un player de muzică îmbunătățit decât dispozitivele anterioare Blackberry, deoarece are Blackberry OS 6.0. Dar, în comparație cu un iPod, player-ul muzical nu are încă câteva caracteristici. Playerul muzical de pe iPod poate afișa versuri și informații despre mass-media pe care Blackberry Torch nu le poate face (comparăm playerele media implicite, deci orice aplicație care acceptă vizualizatorul de versuri nu este luată în considerare). În plus, music player-ul iPod are Cover Flow, ceea ce face este foarte unic.

Deci, playerul iPod are caracteristici mai bune decât playerul Blackberry Music. Cu toate acestea, am testat jocul aceluiași cântec pe ambele dispozitive pentru a testa raza de claritate și bass a ambelor dispozitive, iar Blackberry câștigă surprinzător această bătălie. Am folosit căști BOSE și Blackberry vine cu o calitate audio mai bună. De asemenea, nu puteți modifica o melodie utilizând butonul de volum al iPod Touch, BlackBerry Torch are avantaj aici.

De asemenea, citiți: Licitație: BlackBerry 9630 Tour (vândut)

Așadar, opinia mea finală este că, dacă vă interesează doar să ascultați melodia preferată și să vă îngrijiți mai puțin de citirea versurilor în timp ce melodia se joacă, atunci Blackberry va face treaba. Dacă aveți nevoie de mai multe funcții, cum ar fi Cover Flow sau vizualizatorul liric, iPod Touch ar trebui să fie alegerea dvs.

Video player

Redarea unui videoclip pe iPod touch este foarte simplă. iTunes convertește videoclipul pentru iPod / iPad și apoi îl sincronizează. Dar pentru Blackberry este diferit, utilizatorul trebuie să convertească un videoclip pe cont propriu pentru a-l juca în Blackberry. Am încercat să redau un videoclip Full HD atât pe iPod touch cât și pe Blackberry Torch.

Dacă un videoclip este convertit utilizând iTunes, acesta rulează fără probleme pe un iPod. Dar Blackberry se confruntă cu o problemă în jocul respectivului videoclip. Primele câteva secunde joacă un pic încet, iar restul videoclipului se joacă bine pe Blackberry. Această problemă poate fi rezolvată prin reducerea frecvenței FPS (Frame per Second) și a codecului audio al videoclipului. În mod clar, iPod Touch câștigă bătălia pentru playerul video.

Aparat de inregistrat

Aceasta este singura zonă în care cele două dispozitive sunt potrivite una cu cealaltă. Atât iPod-ul, cât și Blackberry touch înregistrează bine, dar pentru iPod aveți nevoie de un microfon, în timp ce BlackBerry nu necesită nici un căști / microfon. Deoarece are un microfon încorporat.

În cele din urmă, aș vrea să spun că iPod Touch joacă mai bine clipurile video, are mai multe funcții în music player, dar de fiecare dată când trebuie să fie conectat la iTunes pentru a adăuga orice nou videoclip / cântec audio. De aceea, uneori, prefer bicicleta mea Blackberry; pentru că pot să trag și să arunc ceva în browserul de fișiere și o să o joace. Este mai rapid decât iTunes.

De asemenea, citiți: Telefoanele Nokia și Sony Ericsson disponibile

Mai mult decât atât, Blackberry Torch are un avantaj cu transferul de fișiere Bluetooth, care este disponibil numai pe iPod Touch jailbroken. Linia de jos este, dezavantajul lui iPod este iTunes, care este probabil să fie rezolvată imediat ce iCloud este disponibil. BlackBerry Torch trebuie să-și îmbunătățească playerul muzical cu mai multe funcții, cum ar fi fluxul de acoperire și vizualizarea lirică, pentru a concura cu Apple iPod.

Recomandat
Lasă Un Comentariu