Principal » general » Editare documente pentru dispozitive Android

Editare documente pentru dispozitive Android

general : Editare documente pentru dispozitive Android

Unul dintre dezavantajele anterioare ale sistemului de operare Android a fost lipsa de vizualizatori de documente, precum și o suită de editare a documentelor pe modelele timpurii. În timp ce erau disponibile câteva soluții de la terți, acestea erau destul de nereușite și nu au acoperit deloc.

Apoi a venit de-a lungul HTC Magic cu un vizualizator de documente de la Quickoffice, dar fără suita de editare.

Din fericire, DataViz a urcat la farfurie cu Documents To Go for Android, o suită completă de vizualizatori și editori de documente. Acum, utilizatorii pot vizualiza și edita fișiere Microsoft® Word, Excel®, PowerPoint® și Adobe® PDF fără a schimba funcțiile pe smartphone-ul lor cu Android. Documents To Go acceptă cele mai recente formate Microsoft Office & Adobe (doc, docx, xls, xlsx, ppt, pptx și pdf).

În acest moment, aplicația QuickOffice aflată în concurență nu acceptă documentele EDIT sau vizualizarea documentelor Office 2007 pentru Word (.docx) și Excel (.xlsx), deci dacă aveți nevoie de editare, Documents To Go este direcția de căutare.

Vestea bună este că documentul Documents To Go este disponibil ca descărcare gratuită de pe Android Market. Cu toate acestea, dacă trebuie să modificați și pe dispozitivul Android, va trebui să actualizați suita pentru o taxă.

Recomandat
Lasă Un Comentariu