Principal » general » Utilizați Instagram?

Utilizați Instagram?

general : Utilizați Instagram?

A fost o mulțime de buzz înconjurătoare Instagram, serviciul de partajare a fotografiilor pe care Facebook a achiziționat-o recent. Serviciul este disponibil prin aplicații web și mobile. Personal nu am folosit-o niciodată. Nu sunt sigur de valoarea unui astfel de serviciu. Dacă am fotografii pe care să le împărtășesc, aș pune-le acolo unde mă întâlnesc în mod regulat pentru a discuta și a angaja alții - locuri precum Facebook, Twitter sau LinkedIn. Totuși, nu sunt persoana obișnuită, așa că există.

Dacă sunteți ceva de genul persoanei obișnuite, probabil că utilizați (sau ați folosit) Instagram. Cum o utilizați? Trimiteți-ne cu noi. Unii dintre noi, ne-credincioși, ar putea învăța ceva sau două.

Între timp, înțeleg că ați putea găsi o fotografie pe care ați încărcat-o la Instagram pe un panou din Scandinavia într-o zi. Vedeți, noii proprietari (Facebook, adică) au anunțat noi Termeni și condiții. Practic, noul Instagram ToS oferă Facebook drepturi permanente de a licenția fotografiile dvs. către orice companie sau organizație, iar fotografiile ar putea fi folosite. Prin urmare, Facebook face bani să vândă fotografiile minunate pe care le-ați luat, în timp ce plecați cu mâna goală. Un caz clasic de "Monkey dey work; baboon dey chop ".

Desigur, tu erai cel care a fost atât de încântat să-ți arate fotografiile. Și gratuit. Deci, spuneți-ne: în plus față de modul în care ați utilizat Instagram înainte de azi, care este răspunsul dvs. la această nouă dezvoltare?

PS : Noul ToS intră în vigoare la 16 ianuarie, deci trebuie să decideți până atunci ce doriți să faceți.

Recomandat
Lasă Un Comentariu