Principal » general » Chiar ai nevoie de un smartphone?

Chiar ai nevoie de un smartphone?

general : Chiar ai nevoie de un smartphone?

Telefoanele inteligente sunt buzunarul în aceste zile - acele super-telefoane care vă permit să instalați o aplicație nativă gazillion și vă permit să rulați scoruri simultan. Dispozitivele care rulează unul dintre dispozitivele Blackberry, Symbian, Android, OS X și Windows Mobile sunt împinse de consumatori din toate părțile. Pasul, mai mult sau mai puțin, este că poți face mai mult pe telefon.

Întrebarea este: "Chiar trebuie să faci mai mult pe telefonul tău mobil?

În timp ce apreciez valoarea smartphone-urilor capabile, este totuși poziția mea că, dacă nu aveți nevoie de capacitățile pe care le oferă, nu aveți nevoie de una.

Am citit o dată interviul CEO-ului unui formular TIC mare în Nigeria pe paginile unei reviste de tehnologie. El era proprietarul mândru al smartphone-ului Nokia 9500 Symbian în acel moment. Când a fost întrebat ce activități a efectuat pe fiara mobilă, a enumerat - așteptați-l - apeluri telefonice și mesaje text. Când a continuat să se împace în continuare dacă a făcut altceva decât dincolo de acestea, a adăugat că face fotografii odinioară de copiii săi.

Pentru beneficiile celor care nu știu ce este capabil de 9500 (încă mai am vechea mea unitate), am rulat atât mesajele personale, cât și pe cele de birou pe contul meu, accesând conturile serverului web pe browserul web încorporat atunci când nu sunt accesibile de pe PC-ul meu, a folosit Yahoo Messenger, a editat documente Word și PowerPoint cu el, a citit fișiere PDF, a făcut poze, a trimis și a recepționat faxuri, a descărcat fișiere de pe internet, a transmis fișiere prin infraroșu și Bluetooth și a studiat Biblia, din ea.

De asemenea, citiți: giganți mobili, alții, promovați internetul pentru toți

O da; Trebuie să adaug că am făcut câteva apeluri telefonice și am gestionat mesaje SMS pe venerabilul 9500.

În timp ce nu mă aștept ca toată lumea - chiar și majoritatea oamenilor - să folosească un dispozitiv capabil ca 9500 la fel de intens ca și mine, dacă cineva face apeluri vocale, SMS și preluarea imaginilor, nu are nevoie de un smartphone.

De altfel, chiar dacă cineva adaugă un management de bază de e-mail pe lista respectivă, nu are nevoie de un smartphone. Am un low-end Nokia 1680 (cost cu o schimbare de aproximativ N10, 000) care gestionează e-mailurile POP / IMAP de bază și atașamentele pe o conexiune GPRS / EDGE. Și o rezolvă bine. Dacă are nevoie de o atingere de clasă pentru a merge cu asta, cum rămâne cu un Nokia 8800 Gold Arte ?

Chiar ai nevoie de un smartphone? Poate că ai nevoie de un cameraphone sau de un telefon muzical? Dacă credeți că aveți nevoie de un smartphone, care sunt activitățile de care aveți nevoie?

Recomandat
Lasă Un Comentariu