Principal » general » Citiți pe dispozitivul dvs. mobil?

Citiți pe dispozitivul dvs. mobil?

general : Citiți pe dispozitivul dvs. mobil?

Majoritatea dispozitivelor mobile sunt integrate în viața noastră în funcție de diferitele noastre stiluri. Acestea au devenit un jack de toate tranzacțiile cu integrarea de o cameră foto, player media portabil, aplicații și caracteristici diferențiatoare între diferitele sisteme de operare mobile acolo.

Personal, încă de când am primit primul smartphone (un telefon Nokia 5230), m-am bucurat mereu să citesc reviste și cărți pe dispozitivele mele. În prezent, folosesc un dispozitiv Android, două aplicații pentru cititoare (Adobe Reader și Amazon Kindle) sunt chiar acolo pe lista mea cu cele cinci aplicații cele mai frecvent utilizate.

Îmi place faptul că sunt în stare să duc nenumărate volume de cărți fără a-mi aminti unde am citit ultima dată. Îmi place, de asemenea, că nu trebuie să transporz fizic toate cărțile și revistele cu mine. Odată ce sunt cu dispozitivul meu, lista mea de lectură este chiar acolo.

Din cauza acestor avantaje, mereu citesc ceva.

Citiți pe dispozitivul dvs. mobil? Cum este experiența comparată cu citirea unui broșar? Ce îți place / urăști despre asta?

Recomandat
Lasă Un Comentariu