Principal » general » Ai de gând să cumperi un smartphone BlackBerry 10?

Ai de gând să cumperi un smartphone BlackBerry 10?

general : Ai de gând să cumperi un smartphone BlackBerry 10?

Avem puțin peste o săptămână până la anunțul oficial al sistemului de operare Blackberry 10 de la RIM. Compania va anunța de asemenea două smartphone-uri inițiale pe care rulează sistemul de operare. Cu siguranță vor fi multe buzne în jurul celor două smartphone-uri viitoare. Veți observa că am fost foarte liniștit despre BB10 aici pe MOBILITATE. Nu sunt un mare fan al vaporilor și al zvonurilor. Fanii BlackBerry vor primi detalii de îndată ce am informații oficiale despre viitoarele smartphone-uri.

Între timp, cu aproape 100.000 de aplicații disponibile și mai mult pe drum, BB10 pare să fie stabilit pentru un început puternic. BlackBerry are o urmărire loială și îmi imaginez că mulți entuziaști vor dori să treacă de la modelele lor mai vechi la unul dintre noile gadget-uri. Nu am folosit telefonul BlackBerry acum câteva luni, dar îmi păstrez degetele încrucișate încât RIM va scoate BB10 și va aduce mai multă entuziasm la platformă.

Sunt în mod tradițional un fan al tastaturii hardware QWERTY pe BlackBerry, dar detaliile tastaturii software sunt intrigante. Poate că s-ar putea să fiu înclinat spre dispozitivul de pe ecran complet dacă sunt câștigat și în cele din urmă aleg să merg pe ruta BlackBerry. Pe de altă parte, soția mea este QWERTY BlackBerry la bază, deci ea este cu siguranta obtinerea QWERTY BB10 smartphone. Cred că unitatea ei ar putea fi doar dispozitivul meu de testare. Dacă ma impresionează BB10, atunci probabil că voi sari în piscină și mă voi lăuda cu unul pentru mine.

Tu ce mai faci? Aveți de gând să obțineți un smartphone BB10? În prezent, dețineți un BlackBerry? Dacă primiți un dispozitiv BB10, care dintre opțiuni - touchscreen complet sau QWERTY?

De asemenea, citiți: PlirisBlaze giveaway merge la ... Soji Ayoade

Credite imagine : Nu am reușit să localizez sursa acestei imagini, așa cum am luat-o pe Facebook. Dacă cunoașteți sursa, anunțați-mi cu amabilitate, ca să pot pune o legătură corectă și o confirmare.

Recomandat
Lasă Un Comentariu