Principal » general » Efectuați apeluri cu IM Apps?

Efectuați apeluri cu IM Apps?

general : Efectuați apeluri cu IM Apps?

Abia voi face apeluri în afara modului normal de a face asta. Efectuarea de apeluri cu date mobile poate să nu fie un lucru foarte prudent de făcut. Numeroase platforme IM oferă apel vocal ca un add-on, în timp ce altele o au ca principală caracteristică. Dintre toate, am folosit BBM pentru apeluri prin Wi-Fi și nu a fost prea impresionat. Nici măcar nu simți că faci un telefon. În timp ce îl folosiți, simțiți o întârziere care indică faptul că vocea dvs. durează ceva timp înainte de a fi transmisă celeilalte părți.

Cea mai simplă experiență pe care am avut-o a fost cu Facebook Messenger. Doi utilizatori Facebook Messenger cu funcție de apelare activat (numai pentru dispozitive Android și iOS), pot apela reciproc și pot discuta în direct despre datele mobile sau Wi-Fi. Experienta de asteptare a fost foarte clara si neteda, fara nici un fel de "tamponare" .

Singurul serviciu pe care l-am încercat să îl sun, a fost Skype, care nu a lucrat niciodată pentru mine, probabil din cauza lipsei de contacte online disponibile. Înțeleg că alte aplicații precum Viber și Google Hangouts oferă și apeluri prin date, deși nu am experimentat niciuna dintre ele.

Mă întreb dacă apelurile VoIP sunt un lucru în aceste părți. Utilizați oricare dintre aceste servicii? Aveți alte aplicații / servicii pentru a efectua apeluri prin internet pe care să puteți să-l jurați? Efectuați deloc apeluri de date? Dați-ne un răspuns despre experiențele dvs.

Recomandat
Lasă Un Comentariu