Principal » general » Urăsc Android Music Player ca și mine?

Urăsc Android Music Player ca și mine?

general : Urăsc Android Music Player ca și mine?

Înainte de a continua, trebuie să spun că cred că Android este mai bun decât orice alt sistem de operare mobil acolo, deci acest lucru nu este un articol de ură. Îmi pare rău să jignesc fanii Android, mai ales cei care sunt în jos cu playerul muzical implicit. Dar iubitorii de muzică care intenționează în prezent să treacă la dispozitivele Android să spună Apple iOS sau iubitorii de muzică care gestionează pur și simplu playerul muzical implicit vor găsi acest articol foarte util. Ieri am cumpărat și am dezarhivat un dispozitiv Android de 4.0 inch și totuși am văzut puțină îmbunătățire în comparație cu telefonul Galaxy încărcat cu Gingerbread (2.3.6).

Pentru a fi corect față de Google și playerul muzical, trebuie să spun mai întâi că playerul audio Android este exact ceea ce are nevoie surferul de muzică de zi cu zi. Jucătorul are o interfață utilă de utilizator, produce o calitate bună a sunetului și este simplu de utilizat. Dar acei iubitori de muzică care au nevoie de ceva mai mult de la Music Box vor fi cu siguranță dezamăgiți de ceea ce oferă Android. Iată principalele motive:

1. Egalizator de sunet slab:
Adevărat, playerul muzical Android vine cu un egalizator preinstalat, cu aproximativ 12 opțiuni. Din păcate, toate sunt presetate și nu pot fi personalizate în popularul 2.3.6 și mai jos. Android 4.0 și 4.1 au ceea ce eu numesc un egalizator foarte simplu. Mai rău, cele mai multe dintre efectele sonore, cum ar fi Bass Booster, pot fi activate numai când este conectată o căști, ceea ce înseamnă că muzica redată de la difuzorul extern nu poate fi îmbunătățită. Asta e rău

Recomandat
Lasă Un Comentariu