Principal » general » Sunteți interesat de site-urile Mobile?

Sunteți interesat de site-urile Mobile?

general : Sunteți interesat de site-urile Mobile?

Din ce în ce mai mult, internetul mobil captează și proprietarii de site-uri dezvoltă versiuni mobile ale site-urilor lor. În timp ce această tendință nu a ajuns destul de mult în Nigeria, un număr de site-uri web din Nigeria sunt deja mobile sau au versiuni mobile ale site-urilor lor web. Lista cuprinde:

 • Punchul
  Web: punchng.com
  Mobil: mobile.punchng.com
 • MobilityNigeria
  Web și mobil: mobilitynigeria.com
 • NgBot
  Web: ngbot.com
  Mobil: mobile.ngbot.com/m/
 • Alireta
  Web: alireta.com
  Mobil: alireta.mobi

Site-urile web mobile tind să fie slabe și să utilizeze mai puțină lățime de bandă decât site-urile de desktop complete, astfel încât acestea să fie utile pentru persoanele cu acces la bandă redusă sau cu bandă îngustă. Ca atare, ele pot ajuta la menținerea costurilor de navigare în jos. Site-urile mobile se încarcă și mai repede decât versiunile lor web complete.

Software-ul Google Analytics pentru acest site arată că 18% din traficul MobilityNigeria este în prezent din partea utilizatorilor de dispozitive mobile.

O resursă excelentă pentru găsirea tuturor tipurilor de site-uri cu versiuni mobile este WapReview. Dispune atât de o versiune desktop (wapreview.com), cât și de o versiune mobilă (wapreview.mobi). Acesta are, de asemenea, un director de site-uri mobile din întreaga lume, inclusiv Nigeria, deci ar trebui să marcați acest site.

Când navigați pe dispozitivul mobil, găsiți versiuni mobile de site-uri utile oricum? Daca da; care site-uri mobile fac frecvent? Dacă nu, care sunt motivele pentru care preferați versiuni web complete?

Recomandat
Lasă Un Comentariu