Principal » general » Chiar avem nevoie de o aplicație pentru TOATE?

Chiar avem nevoie de o aplicație pentru TOATE?

general : Chiar avem nevoie de o aplicație pentru TOATE?

Luna trecută, mi-am publicat aplicația MobiNigeria pentru Symbian. Ca răspuns la acel articol, unul dintre colegii noștri de aici a făcut un comentariu care nu a coborât bine cu prea mulți oameni, totuși el a avut un punct pe care voi încerca să arunce în aer în acest articol.

Consider că, indiferent cât de bune sunt aplicațiile disponibile pentru Facebook, WordPress și Twitter, după euforia inițială a instalării, aproape că nu mă mai întorc niciodată să le folosesc. De ce? Ei bine, am un browser pentru aceștia. O aplicație pe telefonul meu inteligent - browser-ul web - are grijă de funcționalitatea pe care toate cele trei aplicații le oferă.

De ce aș vrea să lansez fiecare unul separat și să mă schimb în așa fel încât să-mi actualizez blogul, feed-ul Twitter și peretele Facebook așa?

Aplicația MobiNigeria pentru Symbian, la fel ca orice altă aplicație de știri (de exemplu, AP, Mobile Industry Review, National Geographic etc.), reproduce doar ceea ce este deja pe site-ul propriu-zis. Sunt abonat la numeroase site-uri de știri. Consider că o singură aplicație - RSS Feed Reader - este o modalitate mai eficientă de a primi actualizări de știri de la toți.

Este cu siguranță dureros să trebuiască să lansați o aplicație pentru fiecare dintre aceste site-uri doar pentru a fi la curent cu știrile și recenziile.

Adevărul este că pentru cei care fac mai mult decât media pe internet, având o aplicație pentru fiecare serviciu ar fi nebunie. De altfel, multe aplicații mobile sunt pline de astfel de aplicații - inclusiv magazinele Apple, Ovi (Nokia) și magazinele Android.

Aceste zile, suntem repede să spunem: " Există o aplicație pentru asta ". Cu toate acestea, s-ar putea să constatăm că nu există prea multe lucruri pentru care avem nevoie de o aplicație. De regulă, multe servicii bazate pe internet pot să nu aibă nevoie de o aplicație dedicată.

De asemenea, citiți: Acesta este primul telefon Samsung cu scaner Iris

Am fost mereu în poziția că webul mobil (și, prin urmare, browserul web mobil) reprezintă soluția la problema mai multor aplicații pentru majoritatea activităților mobile bazate pe internet. Timpul va spune.

Cu toate acestea, trebuie să lăsăm loc pentru cei care nu sunt implicați în mai multe activități online, dar au doar una sau două activități pe care le-au angajat să le folosească online, spunând probabil doar actualizarea blogului lor WordPress sau a paginilor Facebook și nimic mai mult. Acestea pot prefera să utilizeze o aplicație pentru a face acest lucru. Ele pot fi în minoritate, dar de când a devenit corect din punct de vedere politic discriminarea minorităților?

Recomandat
Lasă Un Comentariu