Principal » general » Nu urmați pașii mei; Utilizați cunoștințele mele

Nu urmați pașii mei; Utilizați cunoștințele mele

general : Nu urmați pașii mei;  Utilizați cunoștințele mele

Începând cu anul 2001, când serviciile mobile GSM au decolat în Nigeria, am deținut și am folosit mai multe telefoane decât am putut urmări. Spun asta pentru că a existat o perioadă în care nu ținem cont de strictețe și deci nu am înregistrări ale unor dispozitive mai obscure. Chiar și în acest moment, înregistrările mele oficiale sunt în prezent la 48. Dispozitivul meu actual este Nokia N900. Dar am și în serviciul activ un telefon Nokia 3600 Slide și un Sony Ericsson W302.

48 de dispozitive, de la cele de bază până la cele de mijloc până la prinții din lumea smartphone-urilor. Ce făceam cu toate dispozitivele astea? Într-un cuvânt, jocul .

Pentru a sparge-o mai departe, sunt pasionat de tehnologia mobilă. Consider ca este un leverager in multe feluri (am dat o data pe toata afacerea mea webhosting pe un telefon Nokia 9500, iar telefoanele mele inteligente inca mai joaca un rol cheie in munca mea), asa ca am incercat sa incerc orice manifestare posibila a tehnologiei mobile GSM.

Am folosit dispozitive Siemens (dacă vă amintiți vreunul dintre ei), Alcatel, Ericsson (nu, nu Sony Ericsson), NEC, Sagems și mărci de mult timp, cum ar fi TelMe. Desigur, am folosit și mormane de dispozitive de către marile branduri.

Din arhivele mele din data de 5 februarie 2008. În sensul acelor de ceasornic din clapetă - Nokia 9500, Nokia E61i, Sony Ericsson P990 și Nokia E61

Bine, aici este punctul, nu cred în aruncarea de teorii în jurul valorii. De asemenea, am hotărât să câștig bani într-un fel. Ca atare, pentru a deveni o autoritate, am decis că trebuie să mă ocup cât mai mult posibil.

Înțelegeți că, în general, datele web mobile și mobile au fost domeniul meu principal de interes. În stadiul în care tot ce aveam era CSD (dial-up GSM), au existat miriade de configurații posibile pentru diferite branduri, așadar am încercat să încerc cât mai multe. Apoi au venit GPRS și WAP 2.0. M-am gândit să le explorez și pe aceștia. Pe măsură ce apar tehnologii și servicii mai noi, fragmentarea în rândul dispozitivelor mobile înseamnă că aveam nevoie să explorez branduri și platforme.

De asemenea, citiți: Imitarea este cea mai bună formă de lingușire - HTC's 8X dezvăluită

În plus, când am început activitatea MobilityNigeria în 2008, aveam nevoie de conținut proaspăt în mod regulat. Din nou, am făcut angajamentul de a folosi o singură piatră pentru a ucide două păsări. Rata ridicată a cifrei de afaceri pe telefoane ar fi bună pentru o resursă mobilă online, cum ar fi MobilityNigeria.

Acum nu vrei să trăiești așa. Este costisitoare și nu întotdeauna la fel de convenabil ca oamenii ar putea crede. De exemplu, a trebuit să păstrez din nou și din nou transferul / sincronizarea contactelor și fișierelor. Nu a funcționat întotdeauna de-a lungul platformelor.

Am ars mii de Naira care se jucau cu CSD în acea zi. Încă mai ard mii pe 3G / HSDPA până în prezent, dar cel puțin acum mă generează bani buni. Poate că ar trebui să mă așez și să calculez valoarea totală a tuturor dispozitivelor mobile deținute. Cine știe?

Cel mai bun lucru este că investițiile mele în tehnologia mobilă s-au plătit foarte bine.

Vorbește-mi
Permiteți-mi să fac un pic de marketing aici: dacă desfășurați o afacere de dimensiuni mici sau medii și sunteți interesat de modul în care puteți implementa tehnologia mobilă pentru a vă oferi o margine, ar trebui să discutați cu mine. Alții - dacă există alții - ar putea arunca teorii la tine, dar eu am mers vorbind . Am aplicat în mod constant tehnologiei mobile pentru afacerea mea și am ieșit cu zâmbetul.

Oricum, nu vrei să trăiești experimentând așa cum am făcut. Ceea ce vrei să faci este să te întorci pe ce am învățat și să folosesc acele informații pentru a lua decizii înțelepte în achiziționarea tipurilor de telefoane mobile care se potrivesc cel mai bine muncii tale (și a vieții în general), ca să poți continua viața. Sau să sporească productivitatea la locul de muncă. Sau reduceți costurile de funcționare.

De asemenea, citiți: De ce ar trebui să acordați atenție specificațiilor smartphone-urilor

Va fi mai puțin costisitoare pentru dvs., mai puțin traumatizantă și o veți face bine prima dată. Suna-ma.

Calea de urmat pentru mine
În martie, am scris Dilema unui entuziast mobil și câțiva asociați au răspuns că se îndoiau dacă aș putea folosi orice telefon timp de un an. Priveste-ma. Am terminat cu viața unor cifre de afaceri ridicate.

Am ales Nokia N900 pe care îl folosesc acum pentru că îmi satisface nevoile și intenționez să-l păstrez. Minus un eșec de dispozitiv sau un accident, care va rămâne dispozitivul meu principal până în aprilie 2011 când voi merge din nou la cumpărăturile din telefonie mobilă doar pentru a rămâne curent.

Dar am făcut telefoane de cumpărare pentru examinare / încercare. MobilityNigeria are deja un acord cu un comerciant cu amănuntul pentru telefoane de credit. Sper că putem sigila mai multe astfel de oferte.

Un alt motiv pentru revizuirea telefoanelor
Iată un alt motiv adresat rețelelor GSM, comercianților cu amănuntul și producătorilor de telefoane pentru a pune la dispoziție telefoane de împrumut pentru revizuire. Trimiteți-ne un telefon pe care să-l folosiți timp de două (2) săptămâni și apoi să vă întoarceți la dvs. Putem chiar să o vindem după perioada de împrumut și să vă punem banii în cont, dacă doriți.

În schimb, vă oferim vizibilitate pe mobilitateaNigeria, cea mai mare, cea mai vibrantă și cea mai autoritară resursă on-line pe telefoanele mobile GSM și serviciile din Nigeria.

Vrei să joci? Contacteaza-ne.

PS: Am menționat că, în plus față de toate celelalte motive practice pe care le-am dat pentru că petrec atât de mult pe telefoane, o fac, de asemenea, pentru că îmi place foarte mult? Nu am făcut-o? Sheeesh .

Recomandat
Lasă Un Comentariu