Principal » general » Fă-o așa; face așa

Fă-o așa; face așa

general : Fă-o așa;  face așa

Vi se spune de un grup de oameni să fie liberi și să fii tu însuți și să fii în concordanță cu asta. Cineva spune, Schimbarea este singurul lucru constant în viață, deci trebuie să te reinvenți în mod constant.

Vi se cere să aveți întotdeauna un plan B în cazul în care planul A nu reușește. Cineva spune: "Aveți un plan unic și investiți toate energiile în el, astfel încât să nu existe șanse de eșec.

V-ați spus să expediați acel produs, imperfect și incomplet așa cum este, și apoi lustruiți-l în timp ce mergeți. Cineva altcineva vă vorbește despre puterea de ao face corect prima dată.

O școală de gândire îți spune că e bine să renunți la școală ca să-ți alunge visul. Alta spune că educația este esențială și nu este negociabilă și că trebuie să rămâi la școală.

Lucrul pentru alții este sclavia, vi se spune. Cu toate acestea, altcineva vă va spune că trebuie să obțineți un loc de muncă și să urcați pe scara de carieră.

Sunteți întrebat de unul: "Ce mai faceți încă cu un astfel de bărbat / femeie? Dați-le rău în urma lor! ". Dar o altă persoană o vede diferit și vă cere să faceți răbdare și să vă roșiți cu pumnalele.

"Luați viață mai ușoară, calculați și jucați lucrurile în siguranță", spune unul. "Fii aventuros și trăiește viața!" Vă spune un altul.

Nu există sfârșit pentru opiniile și opiniile, multe dintre ele fiind în mod regulat în conflict. Am văzut oameni care au jucat lucrurile în siguranță și au succes și am văzut oameni sălbatici care sunt la fel de de succes. Angajații și întreprinzătorii reușesc și nu reușesc. Uneori, rămânerea lucrărilor și, uneori, părăsirea este răspunsul. Unii au implementat un singur plan și au eșuat, la fel ca și unii care au condus cu două planuri și au căzut.

Citiți de asemenea: Iată de ce nu ar trebui să dormiți alături de telefonul mobil

Cred că am găsit secretul succesului în viață și este acesta: Nu există nici un secret pentru succesul vieții . Toată lumea o face în timp ce merg pe baza machiajului lor personal, a experiențelor individuale și a circumstanțelor deosebite. Va trebui să luați tot ce citiți, să auziți și să vedeți și să vă faceți propria cale prin viață.

Nu te bate pentru alegerile tale. Dacă rămâi sanatos, trebuie să fii cel mai mare fan al tău, chiar și atunci când toată lumea crede că ai luat decizii greșite. Respirați, trăiți, învingeți-vă calea și păstrați-o. Ia-ți șansa de viață. Este viața ta și este șansa ta. Încetați și adaptați-vă în timp ce mergeți. Fie ca forța să fie cu tine!

Te las cu corul de la favoritul meu John Legend, "Everybody Knows":

Pentru că toată lumea știe că nimeni nu știe cu adevărat.
Cum se face să funcționeze sau cum să ușurezi răul.
Am auzit totul înainte, că toată lumea știe cum să facă așa.
Aș vrea să-i mai dăm încă o încercare.
Inca o incercare,
inca o incercare,
inca o incercare,
Pentru că toată lumea știe, nimeni nu știe cu adevărat.

Recomandat
Lasă Un Comentariu