Principal » general » O discuție cu o femeie non techy, techy.

O discuție cu o femeie non techy, techy.

general : O discuție cu o femeie non techy, techy.

Notă: Această postare este foarte lungă. Uitați-vă cu mine, deoarece aceasta a fost o întreagă discuție pe care am vrut să o împărtășesc. Mulțumesc și Bucură-te!

Am fost într-un zbor recent și eu și doamna lângă mine; Anna, a început o dicuziune, toate spiked de faptul că amândoi folosim dispozitive Android. Ea avea un dispozitiv HTC Android cu mine având un dispozitiv Android Samsung.

Discuția noastră a cuprins diferite părți din industria tehnologică, punându-mi câteva întrebări proeminente precum:

Ce sa întâmplat cu Nokia?

De ce nu au inovat?

De ce nu au folosit Android ?. "

Am explicat întreaga saga despre platforme, sisteme de operare și producători de hardware. Ea a spus că a fost un fan Nokia de mult timp și că nu poate folosi o celulă Nokia cel puțin pentru moment. Atunci mi-a zis că știu comprimatul Inye 2.

Am răspuns da cu Inye 2 fiind o tabletă oferită de Saheed Adepoju, un nigerian. I-am spus despre alte tablete din Nigeria, cum ar fi Vantium, Bamboo si Ovim +, ca fiind cele pe care mi-am putut aminti si a fost surprinsa de faptul ca exista mai mult de un comprimat nigerian. De asemenea, i-am spus despre un alt nigerian: PlirisBlaze +, un telefon nigerian Android produs de Pliris Mobile.

Ea a întrebat din nou de ce nu a auzit decât de Inye pe care a auzit-o despre BBC. I-am spus despre problema banilor și despre faptul că o competiție precum iPad-urile sau Tab-urile Galaxy era dificil de împiedicat. Și atunci nu există întreaga problemă de către nigerieni, în general, patrotici atunci când vine vorba de produsele sau serviciile noastre bazate pe domiciliu.

Citiți de asemenea: Problemele Nokia 5800 și compatibilitate

O altă problemă proeminentă care a fost discutată a fost despre dispozitivele Blackberry. Deși recunoaște că abuzează absolut dispozitivele Blackberry, recunoaște că, în unele cazuri, este absolut necesar să le folosiți.

Mi-a dat cazul unui șef care știe că lucrează pentru Guvern. Seful urăște Blackberries și ca atare nu folosește unul. În consecință, el trebuie să vină la locul de muncă înainte de a putea verifica mesajele online și alte chestiuni conexe. Dacă ar avea un dispozitiv Blackberry, munca sa ar fi fost simplificată prin intermediul serviciului de e-mail push pe care dispozitivele Blackberry le posedă.

Asta spune că este foarte frustrant pentru asistenții săi care trebuie să-l sune ori de câte ori este acasă, astfel încât să poată verifica poșta oriunde se poate conecta la internet. În acest caz, ea spune că este o nebunie să lăsați ura ta de o anumită tehnologie sau dispozitiv să vă împiedice productivitatea sau creativitatea.

Titlul acestui post este corect, pentru că, deși nu este tehnic în termeni de geek, ea încă mai știa și a înțeles elementele de bază ale modului în care lucrurile; din punct de vedere tehnic.

La sfârșitul zborului, am luat câteva puncte importante de la ea pe care le voi lista ca:

  • Deși tehnologia poate arăta că este în plină expansiune / descoperire în Nigeria, acest boom este totuși concentrat doar în câteva state ale federației.
  • Această tehnică ar trebui utilizată uneori, așa cum este necesar, nu prin preferință.
  • Că avem încă un drum lung de parcurs pentru sensibilizare și informare în rândul celor 150 de milioane de persoane din Nigeria.

Asta a fost tot ce am putut discuta în timpul zborului nostru scurt. Voi continua să păstrez legătura cu minunata Anna, în timp ce ea mi-a deschis mintea "Techy" pe o mulțime de detalii practice și aplicații pe care nu m-am gândit până acum.

De asemenea, citiți: Tot ce trebuie să știți despre înregistrarea apelurilor telefonice
Recomandat
Lasă Un Comentariu