Principal » general » Dilema unui entuziast mobil - o urmărire

Dilema unui entuziast mobil - o urmărire

general : Dilema unui entuziast mobil - o urmărire

Cu o lună în urmă, Yom a publicat un articol intitulat "Dilema unui entuziast mobil", în care a agonizat alegerea următorului smartphone.

Într-un articol asemănător, Steve Litchfield, editor editor pentru toate despre Symbian și gazda show-urilor de telefoane, se plânge, ca și cum ar fi răspuns la Yom, " nu pot să recomand nici unul dintre ei. Chiar și pe cele pe care le folosesc eu! "Iată introducerea din articolul lui Steve:

Tim Salmon și eu (în Telefoane Show Chat) adesea remarcă faptul că, dacă smartphone-ul perfect a venit atunci nu vom avea nimic de dezbătut și nimic despre care să scriem - dar situația actuală în ceea ce privește ceea ce am încercat și respins începe să ridicol. Sunt prea agitat în dorința de ceva aproape de la distanță? După ce au văzut, au încercat și au respins 101 smartphone-uri, ce naiba pot recomanda altora?

Da; știm că nu există un dispozitiv perfect, dar să ne confruntăm cu asta - dispozitivele de la sol au pur și simplu prea multe probleme pentru oamenii din categoria Yom, Steve și Tim.

Pentru persoanele care au nevoie doar de voce și SMS-uri? Da . O interfață fantastică bolnavă în alte moduri? Da . Capabilități video minunate? Da . Dar un instrument inteligent mobil de lucru care livrează majoritatea mărfurilor împreună într-un pachet funcțional frumos? Nu sunt disponibile pentru moment.

Nu e de mirare că chiar și Brym! continuă să-și păstreze încrederea în Sony Ericsson P1.

Oh, dar trebuie să citiți mai întâi întregul articol al lui Steve. Hop peste 101 de smartphone-uri și nu pot să recomand nici unul dintre ele. Chiar și pe cele pe care le folosesc eu! Apoi reveniți aici și hai să discutăm.

De asemenea, citiți: 2016 Finalists a anunțat pentru West Africa Mobile Awards

Apropo, așa că știi, Yom încă nu a făcut încă o alegere.

Recomandat
Lasă Un Comentariu