Principal » general » Dilema unui entuziast mobil

Dilema unui entuziast mobil

general : Dilema unui entuziast mobil

Sunt singurul sau sunt oameni acolo care agonizează asupra alegerii telefonului de a cumpăra? În sau în jurul lunii aprilie a fiecărui an, mă duc la cumpărături de telefon mobil. Da; in fiecare an. Problema este însă că, de fiecare dată, este aproape un proces dureros de a restrânge opțiunile disponibile pentru a ajunge la acel dispozitiv care îmi satisface cel mai bine nevoile.

Nu voi pierde timpul prețios dansând în jurul problemelor. Iată cum merg în prezent pentru mine. Biletul meu:

Am nevoie de un smartphone actualizat (de preferință lansat în ultimele 15 luni) cu un QWERTY hardware bun, un afișaj peisagistic, un browser web de peste medie, cu abilități bune de multi-tasking și care gestionează Gmail fără probleme. Nu-mi pasă ce platformă de operare mobilă rulează și dacă este necesar, pot să fac cu un non-smartphone atât timp cât îndeplinește toate celelalte criterii.

Vedea; cerințele mele nu sunt mari și puternice; sunt ei? Probabil că deja bifați un număr de telefoane în capul tău; nu-i așa? Vă pot ajuta și cu o listă rapidă și, pentru a face acest lucru cât mai scurt posibil, voi adăuga de ce fiecare dintre ele nu face lista mea. Aici:

Symbian

  1. Nokia N97 - RAM scăzut împiedicând multi-tasking; folosind Gmail îngreunează teribil aplicația de mesagerie; Nu sunt un fan al S60 ediția a 5-a
  2. Nokia N97 mini - folosind Gmail îngreunează teribil aplicația de mesagerie; nu este un fan al S60 ediția a 5-a
  3. Nokia E75 - Am folosit-o înainte, iar utilizarea Gmail încetinește cu greu aplicația de mesagerie
De asemenea, citiți: Deal al săptămânii: LG Nexus 4 16GB (Negru)

Android

  1. Motorola Milestone / Droid - nu a văzut acest lucru încă pe piața nigeriană; QWERTY nu atât de bine, dar aș fi dispus să cumpăr oricum
  2. LG GW620 - Nu a fost vazut acest lucru nici pe piata nigeriana

Windows Mobile

  1. Sony Ericsson X2 - același procesor de 528 MHz, ca și pe X1, face ca acesta să fie un dispozitiv lent
  2. Samsung B7610 - probleme de RAM scăzute împiedică multi-tasking

Maemo

  1. Nokia N900 - candidatul meu preferat (browserul web și tastatura rock), dar unii utilizatori raportează aceleași probleme Gmail pe care le-am experimentat pe dispozitivele Symbian

Acolo! Toți candidații mei au o problemă sau cealaltă.

** Dacă problema Gmail vă pare ciudată, iată un link către unul dintre articolele mele despre subiectul: Smartphone-uri blues: S60 și Gmail.

Și de la o altă sursă, de data aceasta o revizuire Nokia N900 de e-mail:

Dacă mă loghez folosind contul Gmail, aplicația devine prea lentă. Voi primi adesea un avertisment "care nu răspunde" și forța va părăsi aplicația. Cred că încearcă să-mi publice toate e-mailurile mele de acum câțiva ani, dar aș putea să mă înșel.

M-am confruntat cu aceeași problemă pe E90 și E75. Nu voi risca sa cheltuiesc pe un dispozitiv ca N900 doar sa ma musc din nou. Prin urmare, dispozitivele Symbian / Maemo sunt exceptate pentru mine, dacă nu găsesc o soluție pentru acest lucru. Am citit că problema se poate datora prezenței dosarelor Gmail cu o cantitate mare de corespondență. Poate că dacă fac o arhivare pentru a-mi împărți e-mailurile în biți mai ușor de gestionat ...

Voi încerca asta și voi vedea dacă pot împrumuta dispozitivul Symbian sau Maemo pentru un test rapid.

De asemenea, citiți: Durata de viață a bateriei: Top 5 smartphone-uri în 2014

Vestea bună este că nu am întâmpinat niciodată problema de încetinire a serviciului Gmail pe nici un dispozitiv WindowsMobile sau Android, deci sunt cele mai bune opțiuni pentru acum. Am, de asemenea, un telefon Nokia 3600 bazat pe S40 și Gmail funcționează bine pe el fără probleme.

Mi-ar plăcea să consider un BlackBerry, dar browserele web nu sunt la fel de capabile ca și cum le-aș plăcea să le aibă, iar ecranele nu sunt atât de mari. Cu toate acestea, eu joc cu ideea.

Aceasta este dilema mea. Mi-e dor de telefoanele care îndeplinesc criteriile mele de mai sus? Aveți vreun telefon pentru a sugera?

Oh, și vă rog, nu sugerați aplicații terță parte pentru a rezolva unul sau mai multe dintre problemele enumerate mai sus. Dacă un producător se așteaptă să plătesc acele bani pe care sunt dispus să le plătesc pentru calculatorul meu mobil, cel mai puțin pot face este să se asigure că funcționalitatea de bază funcționează din cutie.

Nu este ca o sa mor daca nu cumpar un Nokia N97, N900 sau un Samsung B7610

Recomandat
Lasă Un Comentariu