Principal » general » Dilema schimbării ISP-urilor

Dilema schimbării ISP-urilor

general : Dilema schimbării ISP-urilor

Dacă ați trăit în această țară pentru o perioadă semnificativă de timp, trebuie să fi experimentat ceea ce eu numesc "blues ISP". Practic, asta înseamnă că trebuie să fi fost dezamăgit de serviciile de internet epileptice la un moment dat sau altul. În mod evident, trebuie să fi jucat cu ideea de a schimba și furnizorii de servicii.

Una dintre dilemele de schimbare a furnizorilor de servicii de internet este că nu sunteți siguri dacă noii tipi care vă gândiți vă acoperă locația actuală și dacă serviciul este fiabil.

Când am scris pentru prima dată articolul meu Mobile Data: Împărțirea divizării internetului în Africa, în 2005 (re-publicat aici și despre mobilitate în 2008), unul dintre factorii pe care i-am luat în considerare în realizarea unor previziuni pe care le-am făcut este flexibilitate legată de serviciile mobile bazate pe GSM.

Permiteți-mi să explic cum funcționează acest scenariu.

Doriți să vă abonați la un nou serviciu bazat pe CDMA. Nu există nicio modalitate de a determina disponibilitatea și / sau fiabilitatea în zona dvs. În cea mai mare parte, ISP-urile nu au informații exacte în acest sens.

Dacă nu aveți un vecin care folosește acel serviciu în aceeași zonă, sunteți în mod efectiv la mila soartei.

Dacă ați avea în vedere un serviciu bazat pe GSM, cu toate acestea, ați putea cumpăra pur și simplu un SIM pentru N150, să-l înregistrați, să-l puneți în orice telefon cu conexiune la internet situată în jur, încărcați doar N1, 000 și activați un plan de date de 100MB testați serviciul.

Dacă nu sunteți mulțumit, repetați procesul cu un alt furnizor de servicii. Dacă / când sunteți mulțumit (ă), puteți face mai mult bani pe un dispozitiv de modem sau mifi pentru utilizarea PC-ului. Desigur, dacă telefonul dvs. are un modem încorporat sau hotspot Wi-Fi, puteți reține SIM-ul în telefon.

De asemenea, citiți: Nu Buget: iPhone 5c este un sidekick (sau sidechick) la iPhone 5s

Acest tip de flexibilitate, alături de alți factori, face ca conectivitatea bazată pe internet să fie foarte atrăgătoare pentru o gamă largă de utilizatori.

Recomandat
Lasă Un Comentariu