Principal » general » Știați - încercăm întotdeauna să avem câte un dispozitiv de la fiecare platformă?

Știați - încercăm întotdeauna să avem câte un dispozitiv de la fiecare platformă?

general : Știați - încercăm întotdeauna să avem câte un dispozitiv de la fiecare platformă?

O scurtă discuție pe linia mea de Twitter, în această dimineață, a adus în prim plan un lucru pe care l-am luat întotdeauna de la sine înțeles că cititorul de blog-uri despre mobilitate.

Am menționat o problemă specială, iar un om regulat a răspuns aici, întrebându-mă că încă mai aveam unul din astfel de dispozitive. El a fost de gândul că am scăpat de ei.

I-am răspuns la asta, da; Încă mai aveam un dispozitiv care rulează acel sistem de operare și că ne-am străduit mereu să dispunem de dispozitive pe toate platformele smartphone disponibile la Mobility Towers în orice moment. În acest fel, putem încerca aplicații pe toate aceste platforme și să oferim tutoriale și sfaturi utile pentru toate acestea.

El a întrebat dacă am avut iOS și Windows Phone. I-am răspuns că avem într-adevăr iOS in-house, dar Windows Phone va sosi în curând.

Acest lucru la surprins. Pun pariu că surprinde câțiva alții.

Pe măsură ce scriu acest lucru, avem BlackBerry OS7, Maemo / Harmattan / MeeGo, Android 2.3, iOS 4.3 și Symbian (Nokia Belle) reprezentate aici. Un dispozitiv Windows Phone 7.5 va fi aici în curând, iar Bada va fi în momentul în care ne putem pune mâna pe un dispozitiv Bada 2.0.

Încercăm să avem cea mai recentă versiune a fiecărei platforme, așa că suntem la zi. Desigur, acest lucru nu este întotdeauna posibil din mai multe motive.

Dincolo de asta, ați observat că vă oferim cititorilor din când în când revizuiri ale dispozitivelor din diferite intervale de preț - high end, mid-tier și low-end.

Pe lângă smartphone-uri, avem și câteva telefoane disponibile. Amintiți-vă de telefonul Motorola EX115 Dual SIM? Aha!

De asemenea, citiți: Telefonul Windows mă conduce nebun!

Ideea este să vă oferim un simț cât mai complet posibil.

E nevoie de multe pentru a face o operațiune ca a noastră - și suntem extrem de mulțumiți de ceea ce facem aici.

Cum ne poți ajuta?

Când oferim dispozitive de revizuire pentru vânzare, vă puteți ajuta răspândind cuvântul. Dacă sunteți interesat de aceste dispozitive, vă puteți ajuta prin a nu oferi prețuri ridicole

Recomandat
Lasă Un Comentariu