Principal » general » Dezvoltatori: RIM lansează BlackBerry 10 Platform

Dezvoltatori: RIM lansează BlackBerry 10 Platform

general : Dezvoltatori: RIM lansează BlackBerry 10 Platform

BlackBerry World 2012 / BlackBerry 10 Jam - Orlando, FL - Research In Motion (RIM) a lansat astăzi viziunea sa asupra platformei BlackBerry® 10 la conferința BlackBerry World ™ din Orlando, Florida și a lansat instrumentul inițial pentru dezvoltatori pentru dezvoltarea software-ului nativ și HTML5. Setul de instrumente este disponibil în versiunea beta ca descărcare gratuită de la //developer.blackberry.com.

"BlackBerry 10 se bazează pe valorile de bază și pe experiențele excepționale ale utilizatorilor care au atras în prezent peste 77 de milioane de clienți BlackBerry din întreaga lume", a declarat Alec Saunders, vicepreședinte Relații cu dezvoltatorii și dezvoltarea ecosistemelor. "Dezvoltatorii constructori pentru BlackBerry 10 vor putea să creeze cu ușurință aplicațiile de ultimă generație care oferă clienților cu experiență cu adevărat și clienții" wow ", fie prin integrarea cu caracteristici native și alte aplicații precum BBM, fie prin utilizarea noilor elemente de design ale semnăturii această nouă și puternică platformă mobilă de calcul. "

"Există un interes extraordinar, anticipare și stimulare a lansării dispozitivelor BlackBerry 10, iar astăzi suntem extrem de încântați să lansăm platformele BlackBerry 10 pentru utilizatori generali", a declarat Christopher Smith, Vicepreședinte, Platformă de aplicații Handheld și Instrumente la Research In Motion. "Dezvoltatorii pot folosi această primă versiune beta a instrumentelor pentru a începe să creeze aplicații pentru BlackBerry 10 și, pe măsură ce instrumentele vor evolua în următoarele luni, dezvoltatorii vor avea acces la un set API bogat, care le va permite să construiască aplicații și mai integrate. Setul de instrumente pe care îl livrăm astăzi se întâlnește și cu dezvoltatorii în termenii lor. Indiferent dacă utilizează cadrul puternic Cascade, scriind codul nativ direct sau dezvoltând în HTML5, BlackBerry 10 va împuternici dezvoltatorii să creeze aplicații atractive și convingătoare care să-i exciteze pe clienți ".

De asemenea, citiți: Cum au apărut amprentele digitale "Wendell Simlin" ca Reno Omokri

Setul de instrumente include kitul BlackBerry® 10 Native cu cascade, care permite dezvoltatorilor să creeze aplicații native bogate în format grafic, de înaltă performanță în C / C ++ sau Qt. SDK-ul Native pentru BlackBerry 10 are un set bogat de interfețe API (Application Programming Interfaces), care oferă dezvoltatorilor acces la caracteristicile principale ale dispozitivelor și la o gamă de servicii de aplicații BlackBerry, cum ar fi serviciile Push and Payment. Cascade este un puternic set de aplicații native de dezvoltare a aplicațiilor, care permite dezvoltatorilor să construiască cu ușurință aplicații uimitoare vizual fără a fi nevoie să scrieți coduri grafice.

Mai Mult

Mai multe detalii despre NDK pentru BlackBerry 10 sunt postate pe // devblog.blackberry.com / 2012/05 / blackberry-10-native-sdk / și pentru Cascades at //devblog.blackberry.com/2012/05/blackberry-10 -cascade-disponibile-acum /.

Setul de instrumente include, de asemenea, suport pentru dezvoltatorii de aplicații HTML5 cu BlackBerry 10 WebWorks ™ SDK, permițându-le acestora să creeze aplicații de tip nativ folosind tehnologii comune de programare web. BlackBerry 10 WebWorks SDK permite dezvoltatorilor să utilizeze HTML5 și CSS pentru a construi aplicații și oferă legături JavaScript cu dispozitivele API native, împreună cu kitul de instrumente UI open source, bbUI.js, pentru a crea aplicații cu capabilități native. În această lansare inițială a aplicației BlackBerry 10 WebWorks SDK, dezvoltatorii au acces la un subset de bază al API-urilor WebWorks complete, inclusiv evenimente de identitate, aplicații și aplicații, evenimente sistem și sistem. Mai multe detalii despre SDK-ul BlackBerry 10 WebWorks SDK sunt postate pe //devblog.blackberry.com/2012/05/blackberry-10-webworks-sdk/.

Aplicațiile create cu oricare dintre instrumentele BlackBerry 10 vor fi difuzate pe smartphone-uri BlackBerry 10, precum și pe tablete BlackBerry® PlayBook ™ atunci când noua platformă devine disponibilă pentru PlayBook. Toate kiturile SDK vor fi actualizate pentru a oferi dezvoltatorilor accesul la mai multe capabilități unice BlackBerry 10 în următoarele luni.

De asemenea, a citit: această doamnă merită să fie lovită?

Pentru a ajuta în continuare dezvoltatorii să înceapă pe platforma BlackBerry 10, participanților BlackBerry 10 Jam li se oferă un dispozitiv BlackBerry 10 Dev Alpha. Această unitate de testare este un angajament suplimentar oferit de RIM pentru a oferi comunității de dezvoltatori instrumentele necesare pentru a construi aplicații de succes pentru dispozitivele BlackBerry 10, astfel încât acestea să fie pregătite atunci când primele dispozitive BlackBerry 10 vor fi lansate în ultima parte a anului 2012.

NDK pentru BlackBerry 10, inclusiv Cascades, este disponibil pentru descărcare la //developer.blackberry.com/native/download.

BlackBerry 10 WebWorks SDK este disponibil la //developer.blackberry.com/html5/download.

Alte link-uri utile pentru dezvoltatori :
BlackBerry Jam Zone: //developer.blackberry.com
@BlackBerryDev: //www.twitter.com/blackberrydev
Istorii de succes pentru dezvoltatori: //bdsc.webapps.blackberry.com/devzone/whyblackberry/stories

Recomandat
Lasă Un Comentariu