Principal » general » Definiția unui smartphone

Definiția unui smartphone

general : Definiția unui smartphone

A existat o anumită măsură de controversă în jurul definiției unui smartphone, mai ales după sosirea iPhone-ului. Într-un articol AAS despre modul în care Nokia 5800 a câștigat un concurs ca "Cel mai bun smartphone multimedia", întrebarea dacă iPhone-ul este sau nu un smartphone a venit din nou.

Organizatorii concursului l-au lăsat pe iPhone, printre altele, pe lista concurenților, iar eu sunt sincer de părerea că concursul a fost părtinitor. Se pare că cei din spatele ei au vrut 5800 să câștige. Dar atunci este opinia mea.

Câțiva comentatori au pus problema să se odihnească, dar pentru a ajuta cititorii de la MobiNaija să pună această controversă să se odihnească, aici este și definiția unui smartphone:

"Un smartphone este orice telefon care permite ca aplicațiile terțelor părți să fie scrise pentru, instalate și executate pe sistemul său de operare nativ (sistemul de operare)"

Altceva nu contează. În urma acestei definiții, iPhone se califică drept un smartphone. Unii susțin că iPhone-ul nu are adevărat multi-tasking, dar și diferitele versiuni Palm OS folosite de-a lungul anilor (într-un grad diferit), dar dispozitivele Palm au fost (și sunt) încă acordate statut de smartphone.

Sperăm că este rezolvată. IPhone are un sistem nativ pentru care sunt proiectate aplicații de la terțe părți și pe care sunt instalate și executate. IPhone-ul este un smartphone. Opriți beefing

Recomandat
Lasă Un Comentariu