Principal » general » În apărarea Windows Phone 8

În apărarea Windows Phone 8

general : În apărarea Windows Phone 8

În cele din urmă, Windows Phone 8 este aici și, ca de obicei, există o mulțime de opinii, opinii și comentarii fiind transmise în jurul valorii de el. Bineînțeles, unii oameni îți vor place, iar alții nu vor ... și asta e bine. Cu toate acestea, când încep să citesc afirmații precum "Windows Phone 8 este imperfect", am bifat.

Pentru unul, nu există un sistem de operare perfect. Există doar OS pe care le preferăm în mod individual față de ceilalți. În al doilea rând, aceleași persoane care se plâng de ce Windows Phone 8 nu are astăzi sunt aceleași persoane care au dat peste iOS, în ciuda deficiențelor sale brute, chiar și până în prezent. Dacă un reviewer spune: "Nu-mi place acest sistem de operare deoarece nu funcționează pentru mine", este bine și în ordine. Dar când începe să pronunțe un sistem de operare ca fiind imperfect, chiar vreau să-i spun lui STFU. Este pur și simplu miopic. Lumea este mai mare decât micul său colț.

iOS este imperfect. Foarte. Android este. Belle este. BlackBerry este. Toate acestea sunt imperfecte, dar diferiți oameni le preferă diferit, de aceea, indiferent de modul în care orice sistem de operare este malign, are încă o piață și o bază de fani. Oamenii sunt diferiți. Așa este lumea. Sărfaceți ceva pentru că este diferit de ceea ce doriți este pur și simplu minor.

Am scris un comentariu despre această atitudine mai devreme astăzi, iar unul dintre răspunsurile la tweet-ul meu a fost că "Times se schimbă. Nici un centru de notificări, de exemplu, este inexplicabil în aceste zile. "Sincer, nu înțeleg acest lucru. Am deținut până acum un dispozitiv iOS 5.1 și încă mai dispun de smartphone-uri Android, toate având centre de notificare. Centrul de notificare este răcoros, dar nu am găsit-o niciodată esențială. Eu folosesc dispozitive fără unul și nu-i lipsesc în nici un fel. Deci, cine definește și determină ce este iertat și ce nu este? Absența unui centru de notificare pe un sistem de operare mobil poate fi de neiertat pentru el, dar până nu a spus-o, nici măcar nu am știut că ar trebui să fie o problemă pentru oricine.

De asemenea, citiți: Actualizarea Apple iOS 12.1 adaugă mai mult emojis, Group FaceTime, suport dual SIM

Iată problema cu rasa umană: solicităm o calitate ca inovația, care adesea implică faptul că oamenii ar trebui să facă lucrurile în mod diferit. Dar atunci când cineva iese și inovează, ne batem greu, deseori ipocrit. Adevarul este ca, de regula, oamenii definesc "inovatia" in ceea ce priveste cine si ce ii place. Dacă nu vine de la preferatul lor Joe sau sursă, nu se califică drept inovare. Știi cum merg copiii: "Tatăl meu e mai tare decât tatăl tău?" Exact.

Inovație = Soi = Bun

Nu vreau ca diferite platforme să funcționeze la fel. Vreau varietate. Soiul este bun. Mă bucur că soiul este în cele din urmă prezent pe piața smartphone-urilor moderne. După ce ani de încercare Android a încercat să apela iOS, Windows Phone aduce în cele din urmă un aer de aer proaspăt.

Nu-mi pasă dacă Windows Phone depășește vreodată iOS sau Android. Sper că se vinde suficient pentru a rămâne viabil pe piață, ceea ce contează cu adevărat. Dacă cineva nu-i place WP8, nu ar trebui să-l cumpere. Simplu. Dar sper că Dumnezeu vom vedea mai multă varietate de alte platforme în viitorul apropiat, în special MeeGo și Firefox mobile. BlackBerry OS 10 pare să ofere și un aer proaspăt.

Pentru un timp, peisajul mobil a fost extrem de plictisitor pentru un timp. Totul arată și funcționează la fel. De placi. atingere. Trage în jos. Avem nevoie de mai multă varietate. Toți aceștia încearcă să apeleze la un sistem de operare și o interfață de utilizator introdusă în 2007. Rușine. După ce toți au terminat să caute și să lucreze în același fel, ce opțiuni ar avea atunci?

De asemenea, citiți: Innjoo i1s este un duplicat al Xtouch Sky

Avem nevoie de altfel. Avem nevoie de soi. Avem nevoie de alegeri distincte. Opțiuni clare care ies în evidență. Mă bucur că Windows Phone 8 îmi oferă o alegere reală chiar acum. În măsura în care pot spune, Windows Phone 8 este cel mai bun și mai inovator lucru pe care trebuie să-l întâmpinați de la mobil începând cu anul 2007. Totul a fost copiat și lipit.

Recomandat
Lasă Un Comentariu