Principal » general » În apărarea slujbei lui Reuben Abati

În apărarea slujbei lui Reuben Abati

general : În apărarea slujbei lui Reuben Abati

S-ar putea să nu fiu de acord cu tot ceea ce spune domnul Reuben Abati în cursul postului său de consilier special pentru mass-media și publicitate pentru președintele Nigeriei Goodluck Jonathan, dar apoi am aflat că în această viață nu trebuie să fiu de acord cu 100% persoană pentru a-și înțelege poziția. Oamenii continuă să compare ceea ce a spus cu mulți ani în urmă, în timp ce altfel era angajat în ceea ce spune acum ca angajat al guvernului federal. Nu văd ce este problema, deoarece este într-adevăr foarte simplă și, ca de obicei, voi folosi exemple pentru a-mi face punctul de vedere.

Lucrez în industria de telefonie mobilă și cunosc anumiți directori care au lucrat cu BlackBerry în urmă cu câțiva ani. Atunci, acești indivizi ar apăra marca BlackBerry la moarte. A fost BlackBerry sau nimic, le-au spus celor care ne-au îngrijit să le ascultăm. Nu după mult timp, unii dintre acești tipi s-au mutat la branduri concurente, de exemplu Samsung sau Nokia. Ghici ce? Melodiile lor s-au schimbat. Acum, ei cântă despre noile branduri la fel de pasionat pe măsură ce au cântat mai devreme despre BlackBerry.

Au fost acești indivizi ipocriți? Nu. Ei își făceau treaba înainte și își fac treaba acum. Vad unii cititori care deja fumă și se pregătesc să mă răspundă cu linia pe care domnul Abati o apără de politicile și acțiunile uneori oribile ale angajatorilor săi. Dar apoi, câți dintre cei care citesc nu fac același lucru?

Câți dintre noi lucrăm ca personal de îngrijire a clienților sau directori de PR al companiilor de telecomunicații din Nigeria și în coșul de gunoi de zi cu zi pentru clienți în apărarea angajatorilor dvs. când se dezordonează? Cati dintre noi fac acelasi lucru pentru bancile, companiile de asigurari, companiile aeriene si orice alte companii pentru care lucram? Ne apărăm zi de zi angajatorii noștri, indiferent cât de răi sunt politicile și practicile lor. De ce nu am renunțat la acele slujbe? Mulți dintre acești oameni nu se îngrămădesc și nu aruncă noroi la domnul Abati nefiind ipocriți? La urma urmei, ceea ce este bun pentru gâscă este bun pentru hoț.

De asemenea, citiți: Mesaje video gratuite cu Glo - Strike Two

Suntem rapizi să arătăm degetele și să-i învinovățim pe alții când facem cu ușurință același lucru zi de zi. Adevărul este că un loc de muncă este un loc de muncă. Când vă înscrieți pentru un loc de muncă, este necesară loialitatea. Puteți să vă îngrijorați privitor la termenii și condițiile muncii dvs. (și pariez că niciunul dintre critici nu are acces la momentele private ale domnului Abati), dar sunteți obligat să vă loializați față de angajatorul dvs. Cu toții facem ceea ce trebuie să facem pentru a ajunge. Domnul Abati nu este diferit de oricare dintre noi.

Cu toate acestea, încă nu sunt de acord cu unele dintre lucrurile pe care domnul Abati le spune, la fel cum nu sunt de acord cu unele dintre poveștile despre cocoș și tauri despre care ofițerii de îngrijire a clienților furnizorilor de telefonie mobilă și băncile spun pe mine. Dar înțeleg că ei își fac toate treaba. Domnul Abati este la fel de valabil ca și slujba a milioane de alți nigerieni. Lasă-l pe om să-și facă treaba!

Lasă-mă să fac asta mai ușor: Nu-ți place Reuben Abati? Bun. Uită-te acum în oglindă.

Recomandat
Lasă Un Comentariu