Principal » general » În apărarea telefoanelor fără memorie extensibilă

În apărarea telefoanelor fără memorie extensibilă

general : În apărarea telefoanelor fără memorie extensibilă

Există, de obicei, un strigăt de la mulțimea tehnică atunci când sunt anunțate specificațiile telefonului și nu există niciun slot extern pentru carduri de memorie pe listă. În mod justificat, în unele cazuri. Totuși, ideea telefoanelor fără expansiune de memorie nu este fără merite.

Ați avut vreodată biblioteca muzicală pe o cartelă de memorie coruptă? Sau totul de pe o carte pierdută deoarece cardul a eșuat? Dacă aveți, știți deja unul dintre coșmarurile posibile de utilizare a unui card de memorie. De asemenea, scrierea și citirea de pe o cartelă microSD tinde să fie mai lentă decât a face același lucru cu memoria internă. Observatorii vor observa că diferența de viteză mică. Este posibil să nu fie mare, dar este acolo.

La sfârșitul zilei, apelul dvs. este ceea ce alegeți să utilizați. În timp ce suntem în această privință, dacă sunteți un utilizator de cartelă microSD, iată câteva lucruri pe care ar trebui să le cunoașteți despre cardurile microSD.

Personal (dar nu "din punct de vedere fizic ", datorită lui P-Square), am deținut o mână de dispozitive care nu aveau slot pentru carduri de memorie. Acestea includ: HTC One X, Sony Xperia P și Nokia Lumia 920. Nu mi-a lipsit cartea de memorie utilizând aceste telefoane mobile. Nu o singură dată. Luați în considerare că, spre deosebire de geeks și techies care au tendința de a schimba carduri din timp în timp, utilizatorul mediu aproape nu atinge niciodată cartela în telefoanele lor. Tehnicienii pot fi tari, dar producatorii stiu ca piata se afla mai mult la populatia generala.

Cred că vom vedea tot mai multe telefoane fără sloturi pentru carduri de memorie, mai ales la capătul superior al pieței unde utilizatorii dețin de multe ori un PC și își pot copia fișierele pe un PC sau pe alt dispozitiv. Totuși, din fericire, consumatorul are mai mult decât suficiente opțiuni pentru a alege din funcție în funcție de ceea ce dorește.

De asemenea, citiți: YouTube Music în curând pentru a permite ascultarea offline

Care au fost experientele tale cu carduri de memorie amovibile? Ați folosit un telefon care nu a acceptat un card? Care era experiența ta?

Recomandat
Lasă Un Comentariu