Principal » general » Dragă utilizator Symbian / Belle, Google Sync pentru Nokia S60 întrerupt

Dragă utilizator Symbian / Belle, Google Sync pentru Nokia S60 întrerupt

general : Dragă utilizator Symbian / Belle, Google Sync pentru Nokia S60 întrerupt

Google a anunțat că Google Sync pentru Nokia S60 este unul dintre serviciile pe care le întrerup la data de 30 ianuarie 2013. Google Sync permite accesul la Gmail, Google Calendar și Contacts prin intermediul protocolului Microsoft® Exchange ActiveSync®. Aceasta înseamnă că acest serviciu permite utilizatorilor Symbian / Belle să sincronizeze Gmail, Google Calendar și Contacts pe dispozitivele lor. Implicația este că utilizatorii Symbian / Belle se află pe cont propriu până la sfârșitul lunii ianuarie 2013. Cel puțin, documentația Google pare destul de clară în legătură cu aceasta:

Dacă aveți un dispozitiv Nokia mai vechi, verificați dacă vă sincronizați cu Google prin Mail for Exchange pe dispozitiv. Dacă da, vă recomandăm să consultați site-ul de asistență al Nokia pentru sincronizarea cu Google pe dispozitiv.

Dacă nu citesc acest lucru greșit, Mail for Exchange și SyncML nu vor mai fi acceptate de Google de la ora specificată. Dacă utilizați suita de servicii Google și trebuie să vă sincronizați Gmail, Calendar și contacte, depinde de dvs. și de Nokia să găsiți o cale în jurul acestei situații. Sau alternativ, opriți-vă de Symbian / Belle.

Recomandat
Lasă Un Comentariu