Principal » general » Dragă Airtel Nigeria, serios, te rog, încetați să mă spamnam

Dragă Airtel Nigeria, serios, te rog, încetați să mă spamnam

general : Dragă Airtel Nigeria, serios, te rog, încetați să mă spamnam

În ceea ce a început acum 5 luni și sa transformat într-o afacere de zi cu zi, Airtel Nigeria mi-a transformat telefonul într-o destinație de oferte și promoții variate. Acest lucru ma făcut atât de furios încât am scris un post de blog despre el în urmă cu aproape 5 luni intitulat Dear Airtel Nigeria: Stop spamming me.

Aparent, acest motiv a căzut pe urechile surde. Situația s-a înrăutățit acum și, în medie, primesc în jur de 5 texte zilnic despre acest plan de date sau oferta uimitoare. Acest lucru a devenit recent o problemă și mai mare atunci când mă așteptam la un SMS foarte important și în această perioadă am primit 3 SMS-uri enervante de la Airtel spunându-mi să sun la 141. De fiecare dată când am luat telefonul cu anticipare doar pentru a descoperi că a fost Airtel, Am fost înfuriat.

Saptamana trecuta vineri am primit un SMS care ma doreste un weekend fericit inainte. Desigur, textul a fost încheiat cu sugestia că eu numesc 141 pentru "Oferte uimitoare". Ce putem face pentru a obliga o companie ca Airtel să pună capăt acestei prostii? Adică, o acțiune reală.

Recomandat
Lasă Un Comentariu