Principal » general » O zi fără telefonul smartphone

O zi fără telefonul smartphone

general : O zi fără telefonul smartphone

Am folosit un smartphone în fiecare zi pentru ultimii 3-4 ani. Am inceput cu iPhone 3G si apoi am absolvit iPhone 3GS. De atunci, am folosit practic smartphone-ul meu în fiecare zi pentru atâta timp cât îmi pot aminti. Doar pe 2 ori am fost de fapt fără iPhone-ul meu, și nu a durat mai mult de câteva ore (când am spart accidental ecranul și l-am grăbit spre ER).

Sincer, nu-mi pot aminti pe deplin cum a simțit viața înainte de a-mi folosi dispozitivul. Nu mă înțelegeți rău, de asemenea, am un telefon ieftin "analogic" doar în caz de urgență, dar de cele mai multe ori, nici măcar nu știu unde este.

Recent, sa întâmplat ceva ciudat care ma făcut să mă gândesc ... M-am întrebat: cât timp pot supraviețui fără smartphone-ul meu? Ca și cum "universul" asculta, mi-am pierdut accidental telefonul la un prieten de ieri! A fost tortură! Trebuia să lucrez și brusc, toată lumea din jurul meu ținea telefoanele lor Blackberries, HTC, dispozitive Samsung, telefoane Nokia destul de frumoase și toți zâmbeau.

Am fost gelos! Mâna mea a început să se simtă puțin amorțită, cu mici mișcări de aici și acolo. Am fost instantaneu în imposibilitatea de a mă concentra pe o idee pentru mai mult de 5 minute fără să-mi verific inconștient buzunarele dacă dispozitivul meu în cele din urmă "sa manifestat" și și-a găsit drumul spre casă.

Dintr-o dată, am auzit sunetul ciudat al unui telefon care a sunat lângă mine și aproape i-am spus doamnei de lângă mine că telefonul îi sună până am observat că este telefonul meu de urgență "ieftin". Sincer, telefonul mi-a salvat viața. Se pare că difuzoarele sunt chiar mai puternice decât iPhone-urile mele, cu o recepție mai bună.

De asemenea, citiți: Humor: Cum a fost creat Samsung

Fiecare apel era clar și clar, iar bateria nu părea să "moară". Avea chiar și această lanternă super-luminoasă, care mi-a ajutat să fixăm linia IV a pacientului în timp record! Dintr-o dată viața părea un pic mai ușoară și mai ieftină. Nu am fost conectat la internet și m-am simțit ca și cum am fost din nou în 2001 când am primit primul meu Siemens C60 ...

Ok, nu te voi înșela. M-am luptat pentru cea mai mare parte a zilei fără dispozitivul meu și mi-a "îmbrățișat" iubita de la touchscreen când i-am luat-o mai târziu în acea zi. Dar asta nu înseamnă că textul vechi bun nu o mai taie.

A fost o fericire fără a auziți notificarea după notificarea unei solicitări de prietenie, sau a Twitterului sau a unei știri de ultimă oră pe aplicația mea CNN. Nu trebuia să mă deranjez pentru conectarea la o sursă de lumină și nimeni nu trimitea niciun IM.

Pe lângă simptomele de sevraj, eram la pace. Din păcate, nu am putut verifica poșta mea, prietena mea a fost furioasă pentru că nu am răspuns la toate IM-urile ei, nu am putut să-mi scriu proiectul la timp și am avut 16 posturi de perete, 5 mențiuni pe Twitter, precum și în timp ce 22 de apeluri ratate așteptau mai târziu.

Cât timp puteți supraviețui fără telefonul smartphone înainte de a începe să aveți simptome de abstinență? Pentru mine, aș spune 6 ore și asta o împing. Serios.

Recomandat
Lasă Un Comentariu