Principal » general » Ziua 2 cu iPhone 4S și iOS5

Ziua 2 cu iPhone 4S și iOS5

general : Ziua 2 cu iPhone 4S și iOS5

Astăzi m-am trezit la ora 6 dimineața. Siri ma trezit de fapt pentru ca eu jocam ieri si mi-a spus: "Trezesti-ma la 6 am in fiecare zi".

Primul lucru pe care l-am făcut în seara asta a fost dezactivarea tuturor alarmei mele de dimineață!

De asemenea, am decis sa incerc reteaua Etisalat Easyblaze pe iPhone 4S astazi. Asta sa dovedit a fi o idee minunată. Rețeaua de 3.75G a făcut ca Siri să răspundă la comentariile mele aproape instantaneu. De asemenea, am observat că Siri se conectează chiar și pe rețelele EDGE.

Mi-am dat seama câteva caracteristici noi pe iOS5 pe iPhone 4S pe care am uitat să le menționez ieri, probabil datorită entuziasmului. Am încercat să fac toate capturile de ecran mai mici, astfel încât pagina să se încarce mai repede. Sper ca te ajuta.

Poftim:

iMessage

Acesta este răspunsul Apple la BBM. Acesta vă permite să trimiteți mesaje oricui cu o idevice rulează iOS5 sau mai târziu folosind orice conexiune la internet este disponibil. De asemenea, trimite imagini, clipuri video, dar nu și muzică desigur (Apple ar prefera să-și vândă muzica - bummer). În general, este destul de dulce.

Pro-uri :

  • Este super rapid.
  • Afișează scrierea, livrarea, citirea. Chiar vă permite să personalizați dacă doriți sau nu ca cealaltă persoană să știe când ați citit un mesaj sau nu.

Con :

  • Aveți nevoie de un ID Apple înainte de ao activa. Simt că ar fi fost mai plăcut dacă Apple ar fi permis numele de utilizator și nu acele idoli plictisitori de Apple. Singura compensație este că iMessage detectează automat dacă persoana dvs. de contact are iMessage și trimite iMessage unui astfel de contact în loc de SMS. Balonul iMessage este albastru în timp ce balonul SMS este verde.
De asemenea, citiți: BLU Studio Energy: un smartphone Android de 179 USD cu o durată de viață de 4 zile

emoticoane
Apple a decis în cele din urmă să pună icoane Emoji în iOS5! Nu știu ce așteptau! Oricum funcționează destul de decent. Doar du-te la setări, apoi tastatură, apoi adăugați tastatură nouă, apoi emoji și sunteți oprit.

Remorci iTunes

Apple a lansat recent app, iTunes remorci. Este frumos să aveți toate remorcile de film într-un singur loc. Economisiți bani atunci când vă gândiți să vizionați un film plictisitor.

icloud

iOS 5 vine, de asemenea, cu iCloud. Aceasta vă permite să sincronizați aproape totul cu serverele Apple. Toată lumea are dreptul la 5 GB de spațiu liber pe servere și puteți să vă sincronizați din contacte către documente online. Nu este o idee proastă, dar nu cred că o să folosesc o mare parte din acest lucru cu planurile de date costisitoare din Nigeria.

Viteza

Am menționat, este foarte rapid! Navigarea este mult mai rapidă decât pe laptop-ul meu chiar și în aceeași rețea, chiar și atunci când încarcă întregul site. Știu că nu este o modalitate obiectivă de a evalua, dar obțineți imaginea. Uneori, am "uimit".

Bateria

Astăzi bateria nu a durat atât de mult. Poate în jur de 14 ore, dar asta e pentru că mă tot mănânc dispozitivul neajutorat.

Siri

Încă mai iubesc Siri. Activați fie prin menținerea butonului acasă timp de 2 secunde, fie prin apăsarea butonului Mâini libere la utilizarea setului cu cască. Am observat că există câteva cuvinte care sună deopotrivă ca Siri ne înțelege greșit în accentul meu. Am încercat să-i spun să "anuleze toate alarmele mele" ... a auzit "consiliază toate alarmele mele". Am schimbat asta pentru a "elimina toate alarmele mele" și a fost bine. Pare să cred că serverul continuă să se îmbunătățească, deoarece câteodată înțelege anumite lucruri și alteori nu. Voi adăuga și capturi de ecran pentru o măsură bună.

De asemenea, citiți: Hărți Go Review: Tame așteptările tale

Ce vrei să întrebi pe Siri? Spune-mi și-i voi încărca răspunsurile uneori amuzante.

Recomandat
Lasă Un Comentariu