Principal » general » Personalizarea smartphone-ului: cât de departe mergeți?

Personalizarea smartphone-ului: cât de departe mergeți?

general : Personalizarea smartphone-ului: cât de departe mergeți?

Telefoanele inteligente sunt unelte extrem de versatile, indiferent de platforma pe care o alegeți. În timp ce cei obișnuiți de pe platforma MobilityNigeria nu reflectă numărul mediu de utilizatori de smartphone-uri de pe stradă (în mod obișnuit, cei obișnuiți trăiesc aproape de vârful de lucruri), am crezut că vă vom încerca totul în ceea ce privește gradul de personalizare a telefonului smartphone

În scopul acestei discuții, aici sunt trei categorii largi de utilizatori de smartphone-uri.

Normobs
Majoritatea utilizatorilor schimba pur și simplu tapetul, tema și tonurile de apel, precum și alte câteva modificări minore. De multe ori nu instalează aplicații terțe. Normobs, îi numim.

Ultima generație
Un alt set de utilizatori de fapt pas în continuare și personaliza dispozitivele lor mai mult cu aplicații terțe părți. Trag internetul și magazinele de aplicații pentru a găsi acele aplicații de care au nevoie și apoi pentru a instala și a rula. De obicei, membrii acestui grup sunt utilizatori care își actualizează și firmware-ul telefonului. Păstrarea actualizată a dispozitivelor și a aplicațiilor, acești tipi merită să fie numiți margini.

Edge de sângerare
Următorul grup include aceia care merg dincolo de aplicațiile terțelor părți pentru a modifica dispozitivele lor cu ROM-uri personalizate și pentru a le introduce în registrul dispozitivului pentru a-l optimiza la cele mai adânci niveluri. Acest tip de oameni, de asemenea, nu minte procesoare over-clocking. Sângele de sângerare, noi le numim.

Nu este nimic în neregulă cu apartenența la oricare dintre grupurile de mai sus. Întotdeauna vor exista oameni care au motive temeinice de apartenență în diferitele categorii.

Aici, la Mobility Nigeria, echipa noastră este formată dintr-o combinație a tuturor celor trei mari categorii. Avem oameni care sunt normobi, avem cei care trăiesc pe marginea de vârf, precum și un tip singuratic care este în permanență sângerând. Vom lăsa membrii echipei noastre să vorbească singuri în secțiunea de comentarii, dacă doresc acest lucru.

De asemenea, citiți: Pentru a cumpara: BlackBerry Q5 sau Bold 6 9790?

Spune-ne despre tine. Cât de mult mergeți la personalizarea smartphone-ului dvs.? Dați-ne detalii dacă este posibil.

Recomandat
Lasă Un Comentariu