Principal » general » Blestemul lui Geek

Blestemul lui Geek

general : Blestemul lui Geek

Dacă ar exista un loc între entuziast și Geek, cred că acolo mă veți găsi. Vedeți, nu sunt niciodată mulțumit de configurația implicită pe orice dispozitiv pe care îl dețin. Acest lucru este uneori bun, dar în cea mai mare parte mă determină să sparg lucrurile înainte de a ști chiar cum să le rezolv.

Dețin un Galaxy S în prezent și, în starea actuală, am străpuns dispozitivul slab cu aproximativ 12 variante diferite de Ice Cream Sandwich care nu au fost puse la dispoziție de Samsung. Am detinut in prealabil Nokia 5230 pe care l-am lovit cu diferite ROM-uri personalizate pe care le-am primit de pe forumurile Mobile Phone Talk, care mi-au permis sa fac cele mai multe lucruri pe care OS-ul implicit instalat de Nokia nu mi-a permis sa fac (Da roms pe Symbian!).

Vedeți, am o persoană perfecționistă și întotdeauna vreau ca fiecare parte a dispozitivului să fie exact ceea ce vreau să fie. Acesta este unul dintre motivele pentru care inițial am intrat în programare. Ceva ce mă mai ține astăzi este că întotdeauna vreau să văd ce se află în spatele scenei.

Blestemul

Cu tot ce am spus mai sus există o capcană foarte mare pentru toate "experimentele" mele atât pe telefonul mobil cât și pe computer. Singurul lucru pe care îl pot clasifica drept blestem este că, de cele mai multe ori, după ce mișc cu dispozitivele mele, lucrurile nu funcționează așa cum vreau eu să fie sau chiar dacă lucrează, sunt pline de bug-uri.

Exemplul numărul unu este faptul că în prezent rulez previzualizarea pentru utilizatorii de Windows 8 pe computerul meu și există cel puțin 5 bug-uri care îmi plac mereu toate, deoarece folosesc software beta în loc să utilizez o versiune stabilă de Windows ca orice obișnuit Joe ar fi. Dar nu sunt un tipic Joe!

De asemenea, citiți: Încărcător nou pentru alimentarea smartphone-urilor în 30 de secunde

Cel de- al doilea lucru pe care îl pot identifica este faptul că pentru că folosesc conținut actualizat în aproximativ 90% din timp, am tendința să cred că este același pentru toată lumea. Un exemplu clasic a fost tipul care a venit la mine cu un telefon Android și mi-a spus că telefonul lui a avut o problemă. Prima intrebare pe care i-am cerut a fost ce versiune de Android a avut pe ea. Tipul nu avea nici o idee!

Și asta nu era totul. El mi-a spus mereu că telefonul a avut o vină deoarece toate aplicațiile Java pe care le-a descărcat nu funcționau. A trebuit să-l stau jos și să-i explic că Android nu folosește fișierele "Jar". Pentru informațiile dvs., el a rulat versiunea Android 2.1 Eclair pe telefon (Bad, eh? Știu!).

Cel de- al treilea și ultimul blestem este atunci când lucrurile nu funcționează în cele din urmă sau când eu stric ceva din cauza tweaking-ului meu. Recent am avut un prieten care mi-a dat N60, 000 Samsung Galaxy S Plus că sa rupt doar câteva ore după ce la cumpărat. El a apărut o construcție greșită de Android care nu a fost făcută pentru dispozitiv și să rezumă faptul că dispozitivul nu a trăit pentru a spune povestea de azi.

Concluzie

Eu nu pot fi un geek plin de suflare, în conformitate cu standardele "internaționale", dar știu, de asemenea, că sunt încă mai mare decât cel obișnuit în căutarea mea de a cunoaște complet dispozitivele mele. Sigur în călătoria mea, diferite gadget-uri sau componente de gadget-uri au mers în marea lume interlopă prin mâinile mele. Cu toate acestea, pot spune retrospectiv că merită. Care este blestemul tău? Amintiți-vă că suntem toți geeks la ceva.

De asemenea, citiți: "Aventurile mele" mobile în tabăra NYSC
Recomandat
Lasă Un Comentariu